Kam LRT Černobylis, jei pas juos ir taip pilna mutantų?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-24 15:15:40, skaitė 773, komentavo 3

Kam LRT Černobylis, jei pas juos ir taip pilna mutantų?

https://2.bp.blogspot.com/-A_CQh5syd0E/Wy4sHSulkNI/AAAAAAAAKVE/-oQa6KCPBw08YhgufurDI-2nRxIzjzHvACEwYBhgL/s1600/4344f8d206b3eb880b9c650d01ee996e.jpg

Kai 1986 buvo susprogdinta Černobylio elektrinė (Ukrainos publicisto Eduardo Hodos tvirtinimu, tai buvo diversija), aš dirbau su 14C ir 3H žymėtomis DNR tuometiniame Sąjunginiame taikomosios enzimologijos institute. Greta instituto darbuotojams buvo skirti daržai, augo svogūnai, salotos ir kitos daržovės. Atlikome tyrimus. Paskaičiavome, koks maždaug yra tų daržovių radioaktyvumas. Pavyzdžiai skaičiavo dešimtis ir šimtus tūkstančius bekerelių. Tai gerokai viršijo mano eksperimentuose naudojamus radioaktyvumus.

Radijacija pažeidžia DNR, taip galima gauti mutavusias gyvybės formas. Bet kam LRT reikalingos šios naujos gyvybės formos, jeigu čia ir taip jų į valias? Man tai visiškai neaišku.

Aš LRT stebiu vos ne nuo pirmų jos laidų ir galiu tvirtinti, kad per 30 pastarųjų metų LRT degradavo, tuo ji panaši į Černobylį.

Visų pirma, degradavo žinių laidos. LRT tapo feikine, transliuojančia ne naujienas, o kažkieno nuomonę apie naujienas, dažniausiai ligotai deformuotą nuomonę, liberastiškai deformuota, tendencingą. Pavyzdžiui, JAV demokratų ir respublikonų batalijose LRT užėmė demokratų pusę, nevengė šaipytis net iš valstybės-sąjungininkės JAV prezidento. Liepto galas prieitas.

Sąjūdžio 30-čio minėjimas iš Seimo irgi buvo pakuomentuotas, švelniai kalbant, savotiškai: nepaminėtos Vytauto Vyšniausko ir Vytauto Radžvilo kalbos, renginio metu sutiktos didžiausiais plojimais.

Ne manau, kad alkoholiką pakeitusi užsienio kapitalo propagandistė pajėgs atgaivinti LRT, išrauti čia išbujojusias liberastines piktžoles. Liberastas liberastui akies nekerta! Taigi, MG Boltic okupavo ne tik Vilniaus universitetą, bet ir LRT.

Spėju, kad įžūlusis pirmosios kavos gėrėjas buvo išmestas valstiečiui susitarus su prezidente. Sprendžiu iš to, kaip bliūkšta valstybės užvaldymo skandalas, dalinai išmetus šitą mutantą.

Vakar nusivyliau. Mutantui galutinai išvyti iš LRT pritrūko valstietiško ryžto. Šitas renginių ir kavų organizatorius šiais metais vėl organizuos šeimų ekskursiją už valstybės pinigus … į Černobylį.

Bet kam televizijai mutantui, kurioje dirba mutavę laidų rengėjai, šitas mutagenezės eksperimentas Černobilyje?