Ponas Trampai, be reikalo davėte Merkel du saldainius, ji jų neverta

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-26 00:27:41, skaitė 630, komentavo 0

Ponas Trampai, be reikalo davėte Merkel du saldainius, ji jų neverta

https://4.bp.blogspot.com/-GIZMGxni0Xc/WzBZ5sfdieI/AAAAAAAAKWE/XmggbB4_zSI4z7rv7GUBJa9CCaLqo-rBwCLcBGAs/s1600/44372120_303.jpg

Per paskutinį G7 susitikimą D.Trampui truko kantrybė, jis Angelai Merkel numetė du Starbursts saldainius ir pasakė „Štai, Angela! Ir ne sakykite, kad aš jums nieko neduodu“.

O saldainių gaila!

Trampas Twitter birželio 24 dieną parašė, kad nelegalūs imigrantai privalo būti „nedelsiant išsiųsti“ iš JAV. Prezidentas pažymėjo, kad JAV reikalingi žmonės, „kurie padės padaryti Amerika vėl didžia“.

„Mes negalime leisti, kad šitie žmonės veržtųsi į mūsų šalį. Kada kažkas bando prasiskverbti pas mus, mes privalome nedelsiant be teismo sprendimų ir be užvestų bylų išsiųsti juos ten, iš kur jie atėjo. Mūsų sistema – parodija į gerą imigracijos politiką, į teisę ir tvarką. Dauguma vaikų bando kirsti mūsų sieną be tėvų“, - parašė Donaldas Trampas savo Twitter.

Po valandos Trampas Twitter parašė: „Mūsų imigracijos politika, apsijuokusi visame pasaulyje, yra labai nesąžininga visiems tiems žmonėms, kurie legaliai bando pereiti šią sistemą ir laukia eilę metų! Imigracija turi būti pagrįsta nuopelnais - mums reikia žmonių, kurie padės padaryti Ameriką vėl didžia!“

4728978.jpg

Trampas savo rinkimų kompanijos metu pažadėjo išsiųsti namo visus nelegalius imigrantus. Jų yra apie 12 milijonų. Trampas juos vadina tuo, kuo jie yra - „nusikaltėliais“, kuriuos reikia deportuoti.

Trampo žodžiais, „nelegali imigracija - nepateisinama rizika mūsų visuomenei ir nacionaliniam saugumui“. Įsaką dėl sienos statybos pasienyje su Meksika Trampas pasirašė po penkių dienų po inauguracijos, tačiau Kongresas iki šiol neišskyrė reikalingų tam lėšų.

Prieš savaitę Trampas Twitter parašė: „Mes nenorime, kad tai, kas įvyko su imigracija Europoje, irgi įvyktų su mumis.“

„Vokietijos tauta atsisuka prieš savo vadovybę, nes migracija destabilizuoja ir taip silpną Berlyno koaliciją. Nusikalstamumas Vokietijoje žymiai aukštesnis. Didelė klaida, padaryta visoje Europoje, - leisti milijonams žmonių tai stipriai ir aršiai pakeisti savi kultūrą!“

Labai teisingi Trampo žodžiai sukėlė nepasitenkinimą liberaliose ES MIP. ES žurnalistika, „nupirkta“ ir protiškai degradavusi, ji nuolatos bando pasišaipyti iš JAV prezidento ir tuo dar labiau pabrėžia savo neįgalumą.

Portale „Gatestone“ pažymima, kad „nėra nieko naujo tame, kad MIP naudojasi galimybe išjuokti ir diskredituoti JAV prezidentą“, tačiau, „gindami Merkel migracinę politiką nuo teisinės kontrolės ir kritikos, o taip pat nutylėdamos diskusiją visuomenėje, MIP tapo bendrininkais ydingos Merkel ir Europos politinė elitos atvirų durų migracijos politikos".

Kvailas ir nevykęs Merkel-Junkerio migracijos cirko spektaklis Briuselyje baigėsi fiasco. Taip ir turėjo būti. Merkel paskelbė, kad iš šio neteisėtai Junkerio sekmadienį organizuoto susitikimo nieko nesitikėjo, kad tai buvo „apšilimas“ prieš ateinantį ketvirtadienį-penktadienį ES Tarybos pirmininko Donaldo Tusko šaukiamą ES vadovų susitikimą.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas Merkel-Junkerio susitikimą pavadino „betvarke“. O kaip degradavusios ES MIP? Jos pasiekė naują beprotybės viršūnę, dabar jos Italijos vyriausybę ėmė vadinti „ksenofobine”. Italijos, įsileidusios į šalį 700000 dykaduonių iš Afrikos, kurie prievartauja, kapoja į gabalus itales ir ėda jų mėsą, kaip tai įvyko rinkimų išvakarėse su nepilnamete Pamela. Tai ksenofobai!? Tie, kurie nenori, kad jų vaikus prievartautų, kapotų ir ėstų žmogėdros!?

Be reikalo Trampas davė Merkel du saldainius! Ji jų neverta.

Nuorodos:

https://www.vesti.ru/doc.html?id=3030611

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1010900865602019329

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1010902506422046721

http://lebionka.blogspot.com/2018/06/donaldas-trampas-mes-nenorime-kad-tai.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/01/udo-ulfkotte-in-memoriam.html

https://www.gatestoneinstitute.org/12570/germany-crime-trump

http://www.dw.com/en/chancellor-angela-merkel-advocates-bilateral-trilateral-deals-over-migrants-to-eu/a-44372773