Konservatorių psichiatras kirto disidentei N. Sadūnaitei: ji aiškiai meluoja

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-konse... 2018-07-30 11:48:43, skaitė 968, komentavo 4

Konservatorių psichiatras kirto disidentei N. Sadūnaitei: ji aiškiai meluoja

Disidentės Nijolės Sadūnaitės melas suglumino ir nustebino „Žinių radijo“ laidos vedėją, konservatorių psichiatrą Algį Ramanauską.

„Aš pakalbėsiu dabar, ko gero, šventvagiškai, bet tiesa yra svarbiau. Pakalbėkim apie disidentus, kai kuriuos disidentus, šiuo atveju – Nijolę Sadūnaitę. <...> Tai, ką jinai daro šiandien, kalbant apie Garliavos įvykius, man kelia nuostabą kaip psichiatrui. Aš turiu omeny – ji aiškiai meluoja apie tai, kad Kedytė sakė, cituoju Sadūnaitę, „kodėl pas mane aštuonios rankytės?“. Tuo tarpu vaikas sakė, pilnas internetas tų įrašų, vaikas sakė „atrodo kaip aštuonios vakaro“. Kodėl Nijolė Sadūnaitė yra tokia? Kedytė sakė, yra įrašas, „atrodo kaip aštuonios vakaro“, ta kiekvienas turintis ausis išgirsta <...>, o Sadūnaitė sakė, cituoju, „kodėl pas mane aštuonios rankytės?“, – laidoje „Greiti pietūs“ disidente piktinosi konservatorius.

Kaip žinoma, kai kuriems konservatoriams pedofilijos ir žudymų istorija niekada neduoda ramybės. Jie ją prisimena visada, kai reikia ir kai nereikia.

A. Ramanauskas yra įgėlęs ir savo bendrapartietei Irenai Degutienei, įvardines kolegę kaip didžiulę dėmę ant konservatorių palto (apie tai buvo skelbta publikacijoje „Pasak koservatoriaus, Irena Degutienė – didžiulė dėmė ant konservatorių palto. Tuomet kas yra Vytautas Landsbergis?“).

Šįsyk veikėjas nusprendė viešai smogti N. Sadūnaitei.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Tai, kad vaizdo įrašas su apsvaiginta D. Kedyte, kuri klausia kodėl pas ją aštuonios rankos, pateko į viešumą – yra vaiko pagrobimo vykdytojų klaida. Suprasti juos galima – ne tik vaikas ir vaiko artimieji ar susirinkę žmonės Garliavoje bei visi kiti tiesiogiai stebėję šį įspūdingą renginį per TV3 televiziją tą rytą pergyveno didelę įtampą, bet ir šios operacijos organizatoriai bei vykdytojai jautėsi ne ką geriau.

Vykdytojai tiesiog vykdė nurodytas instrukcijas, kad įrašas su „išlaisvintu“ ir „laimingu“ vaiku būtinai pasiektų visuomenės akis ir ausis. Taip ir atsitiko. Jei operacijos vykdytojai būtų pastebėję klaidą, toks įrašas iš viso nebūtų pasiekęs viešumos arba prieš jį skelbiant tiesiog būtų šiek tiek apdorotas. Tačiau atsitiko kaip atsitiko. Neklįsta tik tie, kurie nedirba.

Prisiminkime – didžioji konservatorių bendruomenės dalis visada tikėjo ir tiki legendiniu advokatu Gintaru Černiausku bei jo viešai paliudyta tiesa, kad jis neprisilietė prie vaiko ir mergaitės ėmimo metu nebuvo naudota prievarta. Kaip advokatas nelietė ir nenešė Deimantės Kedytės galima pamatyti šiame vaizdo įraše:

Paspėliokime – ar konservatorių bendruomenės vyriškos giminės Juknevičiene tituluojamas A. Ramanauskas bukas ar apsimeta tokiu ir tik vaizduoja esąs kurčias, todėl leidžia sau viešoje erdvėje kalbėti nesąmones?

Sudalyvaukite apklausoje, kurios atsakymo variantai:

A) A. Ramanauskas BUKAS

B) A. Ramanauskas APSIMETA BUKU

Atsakymus siųskite adresu vsd@vsd.lt (ekspertai.eu pasirinko variantą C).

P. S. Gerbiami VSD vadovai, ar nemanote, kad savo gretose turėdami kartais talentingą aktorių, bet ne itin talentingą provokatorių, tik dar labiau menkinate labai svarbios Lietuvai institucijos autoritetą? Pamąstykite apie tai.

P. P. S.

Ekspertai.eu primena, kad šių metų sausio 13-ąją, minint Laisvės gynėjų dieną, Laisvės premijos laureatė Nijolė Sadūnaitė sakydama kalbą Seime prezidentės Dalios Grybauskaitės, Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio ir premjero Sauliaus Skvernelio iki vasario 16 dienos, Lietuvos šimtmečio minėjimo, reikalavo pateikti neginčijamus įrodymus, kad 2012 m. gegužės 17 d. valstybės vardu prievarta pagrobta ir nežinia kur pradanginta Deimantė Kedytė yra gyva ir sveika, o jei mirusi ar nužudyta – nurodyti kapo vietą.

P. P. P. S.

P. P. P. P. S.