R. Juknevičienė: melagiai yra bjauriausia politikos dalis

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/rjukne... 2018-08-03 09:28:06, skaitė 848, komentavo 0

R. Juknevičienė: melagiai yra bjauriausia politikos dalis

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko Vytauto Bako pavaduotoja, konservatorė Rasa Juknevičienė pranešė, kad „Karbauskis ir jį aptarnaujantis Puidokas verčia visus mus bristi į purvinąją politiką“.

„Šiandien su tuo aptarnaujančiuoju teko dalyvauti naujojoje „Panoramos“ diskusijų laidoje su Audrium Matoniu apie kelių valstiečių kreipimąsi į VSD.<...> Po to pakalbino ir "Savaitė", kur rodo sekmadieniais. Klausiausi to Puidoko, kaip jis iš kosmoso žeria kaltinimus korupcija konservatoriams ir nebeištvėriau. Baigus jį filmuoti sakau: „Žmogau, tu čia niekuo dėtus mūsų artimuosius – brolius, sūnus, uošvius – vardini, o juk tavo tėvas už korupciją teistas!

Niekada gyvenime to nedaryčiau, tačiau šitam demagogui ir melagiui nebuvo gaila tėkšti. Skaitykit.

Melagiai yra bjauriausia politikos dalis. Dabar visa politika stumiama į melo liūną“, - visuomeniniuose tinkluose pranešė R. Juknevičienė kviesdama skaityti publikaciją „STT Kaune suimtas „Automobilių stovėjimo aikštelių“ direktorius Algimantas Puidokas iš pareigų neatleistas“.

Minėtoje televizijos diskusijų laidoje R. Juknevičienė po laidos vedėjo klausimo apie jos brolį (kuris turi sėkmingą verslą Rusijoje – ekspertai.eu past.) atskleidė, kad žaliasis valstietis Mindaugas Puidokas, taip pat diskutavęs toje pačioje laidoje, „kalba dalykus, kurie nieko bendra neturi su jokia politika“. Politikė taip pat užsiminė apie kosmosą.

„Čia kažkoks kosmosas. Šis žmogus kalba dalykus, kurie nieko bendra neturi su jokia politika. Visų pirma, mes nebijome tų klausimų. Mano brolis, perskaitęs, ką jis [M. Puidokas] prikalbėjo šiomis dienomis, dabar konsultuojasi su advokatais ir tikrai kreipsis į teisėsaugą. Nes turi būti bent minimalūs faktai, kažkokie dalykai, dėl kurių tu gali tokius dalykus Seimo nario lygiu kreiptis į VSD. Jis [M. Puidokas] mini net ir Jakuniną. Na, tai žmogus tikrai iš kosmoso nusileido – aš taip matau. Mano brolis jau labai seniai šiame versle – perveža naudotus automobilius, kuriuos nuperka Vidurinės Azijos žmonės, į Vidurinę Aziją, ir tiek. Jokių ryšių su jokiomis federalinėmis struktūromis, tuo labiau įgaliojimų niekada nėra turėjęs.

Pirmiausia aš kreipsiuosi tikriausiai irgi į VSD, nors labai nemėgstu VSD įtraukinėti į politinius dalykus. Paprastai viešai savo raštų nerašau, jeigu man reikia informacijos, paklausiu jų raštu, bet atitinkama forma. Bet dabar turbūt reikės kreiptis, todėl, kad pirmasis, kuris pradėjo šią mano brolio temą eskaluoti, buvo toks Jurijus Subotinas. Tai tokie veikėjai, dabar pamiršau pavardę... Juraitis. Visiški Kremliaus veikėjai, Kremliaus politiką vykdantys Lietuvoje. Ir dabar žmogus, kuris prieš keletą metų rašė viešai, – aš turiu omenyje M. Puidoką – kad Krymą Rusija teisėtai sau pasiėmė, ir jis yra toje pusėje“, - teigė konservatorė.

Visą laidą žiūrėkite čia: