Kovojant už Lietuvą ir saugantis nuo Rusijos pasitelktas ir tujinimo ginklas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/kovoja... 2018-08-07 09:24:21, skaitė 615, komentavo 0

Kovojant už Lietuvą ir saugantis nuo Rusijos pasitelktas ir tujinimo ginklas

NATO Parlamentinės Asamblėjos prezidentės vienas iš trijų įvardintų Rusijos taikinių – Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, prezidentė Dalia Grybauskaitė (dešinėje). Nuotr. prezidentas.lt

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko Vytauto Bako pavaduotoja, konservatorė Rasa Juknevičienė koridoriuje aiškinosi, ar Seimo narys, žaliasis valstietis Mindaugas Puidokas ištyrė Rusijos įtaką Karbauskiui.

Tai pavyko užfiksuoti valstybinio-komercinio transliuotojo LRT žurnalistams.

R. Juknevičienę supykdė M. Puidoko su grupe kitų Seimo narių užduoti klausimai Valstybės saugumo departamento (VSD) viršininkui, susiję su miglota konservatorių veikla.

Pasak skardžiausios Lietuvos konservatorės, pateikti klausimai atitinka Rusijos propagandinius tekstus, o pagrindinis tokių klausimų tikslas – pakeisti Lietuvos geopolitinę kryptį, ko labai reikia Rusijai. Moters teigimu, žaliųjų valstiečių taikiniai, kurie atitinka Rusijos interesą, yra trys – konservatoriai, prezidentė D. Grybauskaitė ir pats VSD.

NATO Parlamentinės Asamblėjos prezidentės poziciją palaiko bei žaliųjų valstiečių klausimus VSD visiškai sukritikavo ir politikos mokslininkas Saulius Spurga.

Tačiau įdomiausia – paaiškėjo, kad R. Juknevičienė, garsėjanti kaip neeilinė politinė šliundra, yra ir labai neišsiauklėjusi pilietė, kuri savo kolegas Seimo narius tiesiog tujina.