Ar Klaipėdoje mergaites galimai tvirkinęs advokatas – visų advokatų „galva“ („žuvis pūva nuo galvos“)?

Autorius: Kristina Sulikienė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-08-07 10:09:01, skaitė 1110, komentavo 2

Ar Klaipėdoje mergaites galimai tvirkinęs advokatas – visų advokatų „galva“ („žuvis pūva nuo galvos“)?

Kokie Lietuvos veikėjai slepiasi už "Pedobear" kaukės?

Lietuva yra tokia antidemokratinė valstybė, kurioje ne tik neegzistuoja joks kitas advokatų būrelis, bet jeigu kas nors iš šio monopolinio klano, turinčio atstovus net Seime (kas yra nesąmonė) įkliūva, tada visi kaip vienas puola slėpti, kas čia toks įkliuvo.

Kadangi žurnalistikos principai reikalauja užsiklausti informacijos, aš paklausiau Ramūną Matonį, ar sulaikytasis galimas tvirkintojas yra I. V.? – nes jis gerai žinomas, gimęs 1975 metais, kaip ir įtariamasis, yra mokslų daktaras, ir turi savo advokatų kontorą, yra daug pasiekęs ir inteligentiškas – labiausiai ir atitinka pateiktą policijos apibūdinimą.

Beje, minėtasis su žuvies pavarde ir ungurio lankstumu labai daug pasiekęs juristų galimo šmeižimo ir dergimo sferoje – prisiminkime jo melagingus straipsnius, jog dirbti teisinėje srityje ne advokatai negali. Tai yra melas ir gabių juristų šmeižtas, bet štai toks žmogus gali net spaudoje siautėti nevaržimai, ir neatsakyti už savo pliurpalus. Po to klientus mėnesį – du tenka įtikinėti, jog ir juristas vykdo veiklą pagal individualią veiklą, gali išrašyti sąskaitas – žmonėms tiek pripudrinti tų vėgelių ir ungurių smegenys, jog jiems atrodo, kad visi juristai - aferistai. Nesvarbu, kad mokame tokius pačius mokesčius, kaip klanas, tik klientų turime mažiau, ir šmeižti galimybių  „konkurentus“ jokių, nes nėra tikslo, nes nelabai ten yra klane su kuo kalbėtis. Dar klounados klanui atitaria amžinai vesivalkiojanti „žurnalistė“, kuri viešai sukuria kažkokius puslapėlius, ir ten tyčiojasi, jog juristai neva mažai uždirba. Tuo pačiu metu, kai juristai „mažai uždirba“, daugelis advokatų uždirba apvalą nulį – todėl jie taip ir pyksta ant mūsų, kurie dirbame su „ubagų centais“, nes neplėšiam žmonių.

Dabar gi aišku nebūtinai čia jis sulaikytas, bet kadangi policija tyčia slepia įtariamo tvirkintojo tapatybę, o aš daugiau gimusių 1975 metais ir mokslo daktarų advokatų tarpe nežinau, tai tiesiog atsiranda būtinybė aiškintis atmetimo principu – tai sulaikė I. V. ar ne?

Kuo greičiau policija atsakys, tuo greičiau nukris tamsūs įtarimai nuo visų visiausios advokatūros, kuri neva vienintelė ir tik ji viena pasaulyje susigaudo teisėje (ir kaip tvirkinti vaikus – arba tvirkintus vaikus per policijos operaciją užlaužus kojas išnešti).

Po to jau kai parengiau straipsnį, gavau tokį lakonišką atsakymą – tiksliau, atsisakymą suteikti informaciją.

Labas rytas,
įtariamųjų asmenybių neviešiname, tačiau tai tikrai nėra šis asmuo, kurį jūs įvardijote.

Pagarbiai
Ramūnas Matonis
Komunikacijos skyriaus vedėjas

Tel. (8 5) 271 9709, mob. +370 686 72619
El. p. ramunas.matonis@policija.lt
www.policija.lt
www.facebook.com/Lietuvos.policija

Kadangi Lietuvos policija neretai atsisako suteikti informaciją, neatskleidžia teisybės, o šiuo atveju – sako, jog neva negali teikti informacijos apie įtariamuosius, nors pavyzdžiui, „Ievutės negerbimo byloje“ aš nebuvau iš viso jokia įtariamoji, ir mane nuo ryto iki vakaro puolė Linas Pernavas ir jo ištikimi „adjutantai“, aš palieku šitą klausimą, nes manęs netenkina atsakymas, nes tai gali būti tiesiog melas, bandant paslėpti asmenį. Kuo greičiau bus paviešinta, kas toks įtariamas tvirkinimu, tuo greičiau nukris įtarimai nuo advokatūros galvos.

Nepriklausau advokatūrai, todėl tikrai kitų gimusių 1975 metais ir turinčių dr. laipsnį nepažįstu.

Beje, dėl „negalėjimo teikti informacijos apie įtariamuosius“ – tai kodėl tada pirmi puslapiai mirga marga apie „Olialia pupos“ žudiką? Jeigu jau policija „neteikia jokios informacijos apie įtariamuosius“? Juk tai dvigubi standartai. R. Matonis neteisingai atsakyme rašo, jog aš įvardijau I. V. – ne, aš tik paklausiau apie jį, o ne įvardijau, nes daugiau advokatų su dr. laipsniais ir gimusių 1975 metais, bei labai inteligentiškų ir daug pasiekusių nežinau. Todėl labai lauksiu atsakymo, nes turi būti įvardytas asmuo.

Priminsiu advokatų klanui, jog nusikaltimai prieš vaikus yra ne privataus pobūdžio bylos, o turi viešąjį interesą. Be to, toks asmuo, kuris priekabiauja prie mergaičių, negali dirbti advokatu.

Kristina Sulikienė