Apie atmatas bažnyčioje ir apie tilto katastrofos Italijoje pasekmes Lietuvai

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-08-17 12:36:48, skaitė 696, komentavo 0

Apie atmatas bažnyčioje ir apie tilto katastrofos Italijoje pasekmes Lietuvai

 2018.09.15d. Akibrokštas bažnyčioje.

Vėlyvio provokacija. Nepasakosiu smulkmenų apie įvykį, bet duosiu receptą ką daryti. Kaip koks Leninas. Rusijoje grupė "Sektor Gazą" jau senai boikotuojama visų radijo ir TV stočių už keiksmažodžius dainų tekstuose. Derėtu pasekti necivilizuotos bei atsilikusios Rusijos pavyzdžiu ir Lietuvoje nebeįsileisti į radijas ir televizijas keikūnų kaip antai:

- Vėlyvio
- Cololo
- Rudoko
- Ramanausko
- ir visų kitų aktorių, kurie Vėlyvio filmuose bjauriai keikėsi.

Tai nėra
žodžio ar saviraiškos laisvių suvaržymas. Tai tik pamoka būsimiems aktoriams režisieriams ir visam Lietuvos jaunimui, kas bus už keiksmus. Radijo stočių savininkai turėtų prisiimti spręndimą dėl atm*tų-keikūnų patys nedelsdami ir niekieno neverčiami. Bet kažkodėl netikiu, kad keikūnai bus boikotuojami. Vėlyvį ir Ramanauską, net Prezidentė Grybauskaitė gerbia su jais sveikinasi ir priima Prezidentūroje Lietuvos vardu... Fe. Kaip gėda dėl išniekintos Prezidentūros. Kaip nejauku matyti TV tokį keikūną. Atrodo kai dės kokį triaukšti rusišką keiksmažodį... Fe. fe. Fe....

Kažkodėl nesuveikia vidinis žurnalisto ar aktoriaus cenzorius. Nesifilmuokit fekalijose. Nesifilmuokit. Iš jūsų mokosi vaikai.

Stebek savo mintis. Mintys virsta žodžiais... Kontroliuok savo žodžius. Žodžiai virsta poelgiais... Valdyk savo poelgius. Poelgiai formuoja charakteri... Charakteris nulemia likimą....

Tiems kurie nemėgstate fotografuotis ir būti fotografuojamiems žurnalistų ir kitų paparacių.

Joks įstatymas Lietuvoje nedraudžia asmeniui būti su kauke viešoje vietoje. Tik per renginius draudžiama dengti veidą kauke.

Beje, medicininė kaukė negali būti draudžiama ir masiniuose renginiuose. Todėl visada kai nenori fotografijos nešiokis medicininę kaukę ir ją užsidėk kai tik tau reikės. Mitinge. Viešame transporte. Savo automobilyje ar banke. Ir pasiaiškinimas tiks policijai - bijau užsikrėsti tuberkulioze ar gripu.

Primenu, jog vaikų susirgimų tiuberkulioze 2016 metais Lietuvoje padidėjo dvigubai. Atsimink, jog pilietis gali daryti viską ko nedraudžia įstatymas, o pareigūnas tik tai ką jam įstatymas leidžia. Įstatymas neleidžia policininkui skaityti žinutes tavo telefone ar tikrinti paskutinius skambučius ,nes taip pažeistų susirašinėjimo slaptumą.

Italijoje sugriuvo greitkelio viadukas

Užuojauta visų žuvusiųju artimiesiems. Viadukas buvo statytas 1967 metais.

Bloga prognozė dabar renovojamiems namams kurie pastatyti Tarybų Sąjungos laikais, nes rišanti armatūra surūdijo drėgname Lietuvos klimate. Suprantat, kad tų namų garantija pasibaigė? Suprantat, kad betoną laiko metalas, kuris rūdija? Suprantat ką tai reiškia? Juk rišančių armatūrų statybininkai nekeis. Aišku ko verta daugiaukščių renovacija?

Patyčios patyčios ir nieko daugiau išskyrus patyčias.

Puolama moteris kuri nieko nepadarė provokuoajama žeminama "žurnalisto" iš Delfio. Trijų vaikų mama. Nesigilinau neskaičiau, bet smerkiu žurnalistą už tai, kad išprovokavo mamą kuriai ir taip gyvenimas ne pyragai. Jei čia nepadeda jokia žurnalistų etika ar "radzevičiai", gal galėtų tai mamai pagelbėti vaikų teisių apsauga?

Žurnalistai deda į straipsnius nuotraukas vardus ir pavardes. Kas atsakys, kai po kiek metų tos mamos vaikų bendraklasiai atsivers senus straipsnius ir tyčiosis? Mažai vaikų žudosi?Vaikų apsauga turėtų pradėti tramdyti žurnalistus kurie nebemato krantų. Juk ir taip lietuviai yra prakeikta savižudžių tauta. Vaikų teisės? Padėsit vaikams nenusižudyti dėl patyčių? Ateityje.

Žvelkit į ateitį skaitydami tokius straipsnius. Tai netiesiogiai palies vaikus. Kodėl dedamos privačių asmenų nuotraukos? Kodėl pavardės o ne inicialai? Kodėl? Kodėl nestabdomos patyčios? Tam reikia akcijos? Ar neužtenka sveiko proto?

Dėl nulio promilių vairuotojams

Aš už nulį promilių vairuotojams pėstiesiems ir dviratininkams. Tik man atrodo tos NULIS promilių jau yra įvestos. Tik draudimų kompanijos to neišnaudoja. Papasakosiu kaip yra Vokietijoje. Leidžiama vairuoti su 0,8 promilių (gal dabar pasikeitė). Tu gali vairuoti su promilėmis. Bet iki tol kol nieko neatsitiko.

Jei avarija - tu vairavai išgėres. Tu kaltas. Tavo draudimas negalioja, nes tu vairavai girtas. Suprantat? Žmonės mokomi galvoti. Tau leidžia važiuoti. Važiuok kol nieko neatsitiko. Bet jei žus žmogus - tu važiavai girtas.  Gal žinantis Vokietijos Gesetzus galėtų tai patvirtinti komentuose?

Atkreipiu dėmesį, jog Vokietijoje ir Ispanijoje lenkti per dešinę pusę draudžiama. Lietuvoje apvažiavimas per dešine nelaikomas lenkimu. Tuo tarpu Vokietijoje tai yra lenkimas. Autobane juk neišvažiuosi į priešpriešinę?  

Rechts zu überholen, ist auf der Autobahn laut StVO verboten.

Skryno iš autobano neradau. Teks išsiversti kas nepatikėjot. Nepatikėjiusių nekaltinu. Kaip tik šaunuoliai. Nepakliūsit telefoniniams sukčiams.