"Jums nieko neišdegs": vakaroidiniai propagandosai atakavo MIG-41

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@nowitsckij/10... 2018-08-26 21:09:39, skaitė 842, komentavo 3

JAV žiniasklaida ir vakarų karo ekspertai išreiškė kraštutinį susirūpinimą dėl pranešimų apie "kosminio" naikintuvo-perėmėjo "MiG-41" kūrimą Rusijoje.

Šiuo momentu atsakyti į tai Rusijai amerikiečiai gali tik informaciniame fronte, todėl MIG-41 iškart buvo pradėtas kritikuoti vakarų propagandistų.

Pagrindinė mintis, kurią jie pabandė išmesti: "serijinis MIG-41 niekada nepamatys dienos šviesos ". Ir kaip argumentai buvo pateiktos gana abejotinos priežastys dėl galimo "žlugimo".

Taigi, amerikiečių ekspertai mano, kad MIG-41 nebus serijinis, nes pasaulyje nėra naujos kartos naikintuvų-perėmėjų poreikio.

Pasaulyje gal ir nėra, tačiau Rusijai prisireikė naujos kartos naikintuvo-perėmėjo. Šalies ginklininkai kuria naujus lėktuvus, kad padidintų šalies gynybinius pajėgumus, o ne pardavimams kaip kad yra JAV. Todėl niekas neklausia amerikoniškos nuomonės dėl naujo lėktuvo poreikio.

Kaip antrasis "argumentas" pateikiama "Armatos" ir "Su-57" patirtis. Atseit, rusai gaminti ginklus moka, bet iki serijinių nedaeina. Tikriausiai Vakarų dar nepasiekė naujiena apie tai, kad pirmoji "Su-57" partija artimiausiu laiku bus pateikta kariuomenei.

Galiausiai galutinis galingiausias argumentas: naikintuvai-perėmėjai, atseit, paseno. Dabar, mat, yra aktualios raketos "žemė-oras", o rusai tiesiog reklamuoja "MIG-29SM" per publikacijas apie "MiG-41".

Logiška. Technologijų požiūriu amerikiečiai beviltiškai nuo Rusijos. Tik jie spėja pasakyti, kad negalima skraidyti lėktuvais kosminėje erdvėje, o hipergarsinės raketos yra nepažeidžiamos, kaip iškart rusų kariškiai anonsuoja apie kosminio naikintuvo-perėmėjo kūrimą, galinčio numušinėti hipergarsines raketas.

Žinoma, tai žeidžia rusų "vakarų partnerius". Bet jie negali nieko padaryti, belieka trydalioti, kad rusams nieko neišdegs ir stengtis kišti pagalius į ratus kitų sankcijų pavidalu. Sukurti kažką savo amerikiečiai nebemoka nuo žodžio visiškai