Aukštasis analinis išsilavinimas

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/aukstasis-a... 2015-07-20 09:02:58, skaitė 3752, komentavo 1

Aukštasis analinis išsilavinimas

harvard_sex_week-1.si.jpg

Harvardo universitetas siūlo savo studentams naują kursą, kurio pavadinimas – „What What in the Butt: Anal Sex 101″. Mokymosi proceso metu žymiausio JAV universiteto studentai sužinos apie „pasirengimo analiniam seksui pagrindus, apie higienos reikalavimus ir įvairių rūšių tepalus, seksualinius žaisliukus ir apie analinį prasiskverbimą“. Šiuos užsiėmimus veda specialiai pakviesti ekspertai iš sekso reikmenų parduotuvės „Geros vibracijos“ (Good Vibration).

Universitetas siūlo prieinama forma „sugriauti mitus, susijusius su analiniu seksu, paaiškinti, kodėl žmonės užsiima šia sekso rūšimi ir papasakoti, kaip pagerinti analinį seksą“.

Pasirodo, tradicija rengti seksualinio švietimo savaites egzistuoja jau ne pirmus metus. Kirinas Gupta, grupės „Sexual Health Education & Advocacy Throughout Harvard“, kuri užsiima seksualinio švietimo savaičių organizavimu, viena iš prezidenčių, pareiškė, duodama interviu:

„Mes rengiame seksualinio švietimo savaites jau trečius metus ir ankstesniais metais mes nenagrinėjome analinio sekso temos. Tai daugybės žmonių seksualinio gyvenimo dalis, tačiau daug kas nenori apie tai kalbėti, kadangi toks seksas – nėra tradicinio heteroseksualaus lytinio gyvenimo dalimi.

Jeigu mes atsisakome seminarų šia tema, tai tokiu būdu mes pareiškiame, kad mums nereikalingas seksualinis švietimas, arba kad mes turime vesti seksualinio susilaikymo pamokas, arba, kad žmonės turi gėdintis kažkokios dalies savo seksualinės praktikos.

Konservatyvių sluoksnių protestai prieš mūsų seminarus byloja apie latentinę homofobiją, kurią visuomenė, jos pačios nuomone, jau įveikė, tačiau iš tikrųjų taip nėra. Tokia reakcija byloja apie išlikusius prietarus, kuriuos jaučia žmonės, kai susiduria su tuo, ko nenori pripažinti ir gerbti“.

Kitaip sakant, jeigu jums nepatinka analinio sekso kursas, tai žinokite – jūs esate tiesiog latentinis homofobas.

Nori mokyti mus susilaikymo? Negerbi iškrypėlių? Esi atsilikęs žmogėnas! Juk jau seniai visi tai daro! – aiškina mums šita iš Indijos kilusi mergina, spjovusi į savo seną ir turtingą kultūrą ir puolusi stačia galva drauge su ligotais ir iškrypusiais žmonėmis į vieningą Amerikos „lydymo katilą“.

www