Ugnius Kiguolis: Kokia Skaivos Jasevičiūtės lytis?

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-04-25 19:56:00, skaitė 1286, komentavo 12

Ugnius Kiguolis: Kokia Skaivos Jasevičiūtės lytis?

Daugybė influenserių komentatorių ir svieto lygintojų naršo po Vadimo Zizo ir Kiguolio penktadienio vakaro pletkus apie įvairias legendas, bei kiekvieną iš jų bando rasti kaip paneigti. Tikrai smagu matyti žmones turinčius daug laisvo laiko, netinginčius žiūrėti sau nepatinkančių personažų 2 valandų pliotkus, paskui dar panašiai tiek didžiuliu ego apdovanotu, bei dėl to darbus prarandačio Skirmanto Malinausko debunkinimus.

Visoje šioj vertybinėje suirutėje vis dar yra laisvė, laisvė stebėti, laisvė klysti, laisvė rinktis, laisvė kalbėti, laisvė kritikuoti. Jei jūs turite laisvą apsisprendimą, ką žiūrėti, ką skaityti, ką sekti, ką valgyti ir kokius medikamentus vartoti ar nevartoti, jei galite informaciją analizuoti ir pasirinkti savuosius dievus, savuosius tiesos nešėjus ar susidaryti savo nuomonę, be jokių influenserių, reiškia vis dar gyvenate laisvoje valstybėje. Linkiu laisvės neprarasti.

Tiesa šiuo metu bedarbiu besiskelbiantis Skirmantas laisvės sąvoką sugeba maišyti su smurto sąvoka, bet kiekvienam savo. Žmogus savo podcastuose maldauja dėmesio, tad ši reklama tau Skirmantai, nes tikrai yra gera daryti gerą.

Kviečiu visus, kam sekmadienį norisi praleisti su Skirmantu, būtinai žiūrėti jo kruvinu darbu išgimdytą reportažą, kuriame jis žada atskleisti siaubingą sąmokslo teoriją prieš jus, ir papasakoti kas tokie ir kam dirba iš tikro Kiguolis, Zizas, Kazimieras Juraitis, LTQanonas, ir kokio didžiulio voratinklio dalimi aš esu.

Sąmokslo teorijų apie Kiguolį yra ne viena ir apie jas aš ir pats smagiai papublikuosiu sekmadienį, papildydamas ją, dar ir Skirmanto teorija. [reklama apmokėta iš Vladimiro sąskaitos].

Tuo tarpu grįžtame prie Genderizmo ideologijos.

Skaivai juokinga pasirodė kerpami pimpaliukai, tad prieš dedant įvairius smagius straipsnius iš mainstream medijos, duodu Skaivai pagaliau pasirinkti savo lytį iš šiuo metu galimų.

Didžiausią sąrašą užmačiau Watpade, jis pateikia virš 100 lyčių ir patį sąrašą vadina komediniu. Bet tebūnie sąrašą trumpinam ir duodam Skaivai išsirinkti is ABC 2014 metais publikuojamo sąrašo skirto facebook vartotojams. [1]

Kol Skaiva renkasi sau lytį ir stebisi kaip Kiguolis gali šnekėti apie pjaustomus pimpaliukus, skaitome „smagias“ naujienas, bei senienas.

The Christian Post rašo, Testosteronas jau skiriamas 8 metų mergaitėms, amžius sumažintas nuo 13 metų. <..>Gydytojai <..> ragina vyriausybę nutraukti medicinines operacijas, kurios kenkia vaikams.<..> <..>13 ir 14 metų mergaitėms atliekama dviguba mastektomija. 17 metų berniukai, turi vystymosi prasme devynmečių varpas, dėl cheminių brendimo blokatorių<..> <..>"Gydytojai negali šalinti sveikų vaiko galūnių, tad kodėl gydytojams priimtina vaikams šalinti sveikus lytinius organus?"<..>[2]

Plačiai nuskambėjo ir septynmečio istorija, kada besiskiriančioje šeimoje sprendžiasi pimpaliuko klausimas teisme. <..>Globos kova tarp tėvų, kurie nesutaria dėl savo 7-erių metų lyties <..> Vaikas gimė berniuku. Motina, pediatrė Anne Georgulas teigė, kad vaikas yra transseksuali mergaitė. Tėvas Jeffrey Youngeris teigia, kad vaikas yra berniukas.<..> Gerai, kad teisėjas toje byloje neleido motinai vienai spresti dėl MEDICININĖS intervencijos. Bet ar ši istorija tikrai baigėsi laimingai, tikrai rekomenduoju paresearchinti patiems. [3]

Mainstreamas, kaip apie visišką norma jau eilę metų rašo apie hormonų terapijas vaikams, medicinines procedūras. Šia tema netgi draudžiama šnekėti ir nenustebsiu, jog šis mano pasisakymas bus blokuotas arba draudžiamas.

Tik vienas iš daugelio straipsniu NBC BAY Area <..> Dabar, norint pakeisti savo kūną, gydytojai svarsto galimybę leisti hormonų terapiją ankstesniame amžiuje. <..> Pasiūlius medicininę intervenciją jaunesniame amžiuje transseksualūs vaikai gali sklandžiau fiziškai transformuotis ir sumažinti brangių ir sudėtingų operacijų skaičių ateityje.<..> [4]

Apie Gender dysphoria informacijos yra daugiau nei įmanoma perskaityti, o jei Skaiva dar dalyvautų įvairiose grupėse, kur tėvai diskutuoja apie pimpaliukų pjaustymus prievarta arba su tėvų sutikimu, galbūt ir Kiguolio pasisakymai neatrodytų tokie juokingi.

Yra ir gerų naujienų, sveiko proto. Šių metų The Economist straipsnyje galima perskaityti, kad lyg jau bandoma uždrausti beprotybę: <..> Naujas postūmis uždrausti transseksualių vaikų gydymą <..> Įstatymų leidėjai siekia, kad brendimo blokatoriai, įvairių lyčių hormonai ir lyties pakeitimo operacijos būtų nelegalūs. [5]

Taigi, Skaiva, kokia jūsų lytis?