Lietuvos ambasada Kijeve - JAV-ų ir ES-os tarnybų įvykdyto judo-oligarchato perversmo DALYVĖ, TARPININKĖ, PINIGŲ ir GINKLŲ smogikams paskirstymo punktas. NICE!

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-07-30 23:26:00, skaitė 1572, komentavo 13

Lietuvos ambasada Kijeve - JAV-ų ir ES-os tarnybų įvykdyto judo-oligarchato perversmo DALYVĖ, TARPININKĖ, PINIGŲ ir GINKLŲ smogikams paskirstymo punktas. NICE!

Kai judo-oligarchatinio perversmo metu Kijeve į sceną gretą JAV-ų maitvanagių veržėsi ir lietuviškos vištos - tipo Graužinienė ir vis dar gyvas Landsbergis, buvo keista. Atrodytų koks čia gali būti liliputinės suvenyrinės pseudovalstybėlės Europos žopoje vaidmuo?

Juk NIEKADA, joks politiku prisimetęs banditas, kokie yra VISI BE IŠIMTIES Lietuvos polit-panoptikumo dalyviai, NIEKO NEDARO BE NAUDOS. Juk kainuoja ir bilietas iki Kijevo ir pragyvenimas, ir derinti reikia su banditais laiką pasirodymui scenoje. O kartu dar reikia vežtis ir presstitutes, kurios tave užfilmuos pačiais gražiausiais rakursais ir ištransliuos (vėl gi ne už "ąčiū") savo presstituciniuose Lietuvos gyventojus durninančiuose organuose.

Vadinasi GEŠEFTAS TURI BŪTI!

Ir štai dabar, tepraėjus vos 6 metams visiškai atvirai išlindo galai, kokį vaidmenį UŽJŪRIO ŠEIMININKAS skyrė savo ciuckiams - ORGANIZUOTAI VAGIŲ IR BANDITŲ GAUJAI, sąjūdistinio perversmo būdu užgrobusiai valdžią Lietuvoje. Tai šlykštus šakalo ir žydo-skudurininko vaidmuo: kaip galima garsiau loti ir tuo pačiu metu perdavinėti ŠEIMININKO pinigus bei ginklus banditams ir Ukrainos judo-oligarchato gaujoms, vykdančioms perversmą.

Tingiu knistis taip vadinamoje "tarptautinėje teisėje", tačiau įtariu, kad toks VIENOS VALSTYBĖS valdžios atstovų ir institucijų dalyvavimas KITOS VALSTYBĖS teisėtos valdžios nuvertime yra laikomas "nusikaltimu žmoniškumui" arba kažkuo panašiu, už ką visas mūsų administracinis-diplomatinis išgamėlių korpusas kartu su riebiuoju komjaunuoliu Linu Linkevičiumi anksčiau ar vėliau keliaus į Hagą. Beje, dabar aišku, kodėl valstiečiai paėmę valdžią PRIVALĖJO palikti šitą apsigimusį kuilį Užsienio reikalų ministro poste - ŠEIMININKAS liepė, nes dar nebaigti Ukrainos reikalai. Štai iš kur ta ramybė ir savipasitenkinimas jo šlykščiame veide... jaučia ciūcikas, kad gerai tarnauja, kad jį saugo.

Nebijok, komjaunuolinis išgama, Linkevičiau - nebeilgai. Kai tik JAV-oms jų vidinė ramybė ir taika su Rusija taps svarbiau už galimybę plėšti Ukrliandijos chochlolochus, tu ir tokie pat išgamos, prisidėję prie ŽMONIŲ ŽUDYNIŲ, būsite teisiami viešai arba sunaikinti "civiline iniciatyva". Turėtum žinoti, kad Odesos žudynėse apsišvietę ukrofašistai ir ukrofašistės krenta kaip musės. Yra daugybė žmonių, nelaukiančių "teisėto sprendimo", o kerštą už savo nužudytus artimuosius vykdančių savo rankomis. Rusai - tai ne išpezę apsigimę vakaroidai, jie nei tau, nei kitiems ASMENIŠKAI atsakingiems, neatleis.

Todėl aš labai rimtai siūlau mūsų saugumo tarnyboms susirūpinti VISŲ maidauninių litchujų saugumu, nes po tokios atvirai paskelbtos informacijos tik laiko klausimas, kada juos pradės medžioti ir bausti mirtimi teisingumo trokštantys Ukrainos "berkutai", Odesos aukų artimieji ar Donbaso "Vorošilovo šauliai".

 Toliau - du straipsniai apie mūsų šlovingosios ir nepriklausomos Lietuvos Respublikos OFICIALŲ dalyvavimą tarptautinių nusikaltėlių gaujoje.

Jonas Kovalskis. Buvęs Rados deputatas D.Žvanija: Valstybinį perversmą Maidaną Kijeve 2014 metais finansavo …. Lietuvos ambasada!!

Buvęs Rados deputatas pasakojo, kas finansavo protestus Maidane

Жвания разоблачает Порошенко – анализ откровений бывшего депутата
Davidas Žvanija išduoda savo bendrininkus

Buvęs Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas iš Regionų partijos frakcijos Davidas Žvanija pareiškė, kad vienas iš išorinių finansavimo šaltinių protestams Nepriklausomybės aikštėje Kijeve 2013-2014 metais buvo Lietuvos ambasada. Iki 2014 metų gruodžio mėn. Lietuvos ambasadoriumi Ukrainoje buvo Petras Vaitiekūnas, prieš tai buvęs ambasadoriumi Baltarusijoje, kur nesėkmingai bandė, JAV CŽV nurodymu, įvykdyti valstybinį perversmą juokingu pavadinimu “džinsų revoliucija”. A.Lukašenka tuo metu atlaikė eilinį Vakarų bandymą įvykdyti perversmą, P.Vaitiekūnas buvo perkeltas ambasadoriumi Ukrainoje, kur užėmė postą iki pat JAV-ES surengto 2014 metų perversmo Maidano. Finalinėje perversmo stadijoje į Ukrainą Lietuvos ambasadoriumi buvo paskirtas Marius Janukonis, matyt, nusipelnęs didesnį perversmo organizatorių iš JAV-ES pasitikėjimą. Ir, panašu, M.Janukonis užjūrio šeimininkų pasitikėjimą pateisino su kaupu, todėl vadovauja Lietuvos ambasadai Ukrainoje iki pat šiol.

https://news.rambler.ru/ukraine/44592646-eks-deputat-rady-rasskazal-kto-finansiroval-protesty-na-maydane/

Anksčiau D.Žvanija prisipažino, kad 2014 m. kartu su buvusiu Ukrainos užsienio reikalų ministru Pavelu Klimkinu perdavė 5 milijonų eurų kyšį Europos pareigūnui už Petro Porošenkos kandidatūros palaikymą prezidento rinkimuose. Jo teigimu, 2014 m. Ukrainoje proamerikietiška Kijevo chunta užgrobė valdžią pagal JAV-ES spectarnybų kabinetuose parengtą planą.

D.Žvanija, buvęs aršus P.Porošenkos bendražygis, papasakojo apie kyšį, kurį jie davė Europos Sąjungos pareigūnui 2014 m. “Aš taip pat žinau, kaip buvo finansuojamas perversmas. Valdžios užgrobimas buvo finansuojamas keliais būdais. Vienas iš išorinių maidano perversmo finansavimo šaltinių buvo Lietuvos ambasada, per kurią buvo perduodami maidaunams pinigai ir ginklai, o vidinis kanalas, kuris skirstė gautą “paramą” perversmininkams, buvo “Diamantbankas “. Turiu dokumentinių įrodymų, patvirtinančių mano žodžius. Todėl dar kartą kreipiuosi į generalinę prokurorę Iriną Venediktovą – pradėkite baudžiamąjį tyrimą dėl šių faktų, kvieskite mane į apklausą. Ukrainiečiai turi pagaliau sužinoti tiesą, kas tuo metu vyko. Kelio atgal nėra“, – pareiškė D.Žvanija savo video pareiškime “YouTube “kanale.


2014 metai, Ukraina. Proamerikietiški ukrobanderlogai degina Ukrainos gynėjus “Berkuto” karius.

Pagrindinė Kijevo aikštė – Nepriklausomybės aikštė, Maidanas – buvo užimta Ukrainos integracijos į Europą šalininkų 2013 m. lapkričio 21 d. tuojau pat, kai Ukrainos tuometinis prezidentas Viktoras Janukovičius Vilniuje atsisakė pasirašyti kolonijinę Ukrainai asociacijos su Europos Sąjunga sutartį, o Nikolajaus Azarovo vyriausybė paskelbė pareiškimą dėl asociacijos sutarties su ES pasirašymo suspendavimo. Vėliau Maidanas tapo konfrontacijos tarp patriotiškų Ukrainos milicijos pajėgų ir proamerikietiškų Vakarų Ukrainos nacionalistų radikalų epicentru. Karinio valstybinio perversmo, inicijuoto JAV CŽV, būdu užgrobusi valdžią Kijevo chunta apkaltino buvusį Ukrainos prezidentą V.Janukovičių ir patriotiškų saugumo pajėgų milicininkus, “Berkuto” pareigūnus dėl daugiau kaip 100 žmonių Maidano perversmo metu nužudymo, kuriuos pati dabartinė Kijevo chunta ir nužudė. Vienas iš Maidano smogikų šimtininkų jau yra sakęs, kad vienai iš snaiperių, šaudžiusių žmones Maidane, grupių vadovavo žinomas Džino Šarpo mokinys lietuvis Audrius Butkevičius, turintis retą talentą nuolat šmėžuoti ten, kur yra žudomi žmonės JAV vykdomų valstybinių perversmų metu. Todėl Lietuvos ambasados itin nediplomatiškas aktyvus dalyvavimas kariniame perversme Kijeve 2014 metais yra nusikalstamas tarptautinės teisės požiūriu, tačiau organiškas JAV bananų respublikos vasališkai diplomatijai.

V.Janukovičius ir „Berkuto“ karininkai neigia bet kokį dalyvavimą JAV surengtose taikių demonstrantų ir “Berkuto” garbingų karių žudynėse Maidane. Bet kam tai rūpi, kai Ukrainą valdo fašistinė chunta…

Belieka tikėtis, kad kada nors ims kalbėti tiesą apie Sausio 13 d. žudynes prie Vilniaus televizijos bokšto tikrieji žudikai. “Spalvotos revoliucijos” pagal “made in USA” scenarijų visos vyksta pagal tą patį siužetą…

---

BūkimeVieningi.lt. Per Lietuvos ambasadą buvo pervedami pinigai ir tiekiami ginklai kelti riaušėms Ukrainoje (video)

Anot Ukrainos parlamentaro Davido Žvanijos perversmo metu pinigai ir ginklai buvo perduoti per Lietuvos ambasadą. Politikas teigė, kad turi įrodymų, patvirtinančių jo žodžius

Vienas iš išorinių Ukrainos valstybės perversmo finansavimo ir ginklų šaltinių buvo Lietuvos ambasada, sakė buvęs Ukrainos Aukščiausiosios Rados narys iš Regionų partijos frakcijos Davidas Žvanija. Apie tai jis kalbėjo vaizdo pranešime, kuris paskelbtas jo YouTube kanale.

Buvęs parlamentaras pripažino, kad 2014 metais kartu su buvusiu Ukrainos užsienio reikalų ministru Pavelu Klimkinu jis penkių milijonų eurų kyšiu papirko Europos pareigūną už Petro Porošenkos kandidatūros palaikymą prezidento rinkimuose. Anot jo, Ukrainoje įvyko suplanuotas valdžios užgrobimas.

„Valdžios užgrobimas buvo finansuojamas keliais būdais. Vienas iš išorinių šaltinių buvo Lietuvos ambasada, per kurią buvo pervedami pinigai ir ginklai, o vidinis kanalas buvo „Diamantbank“. Turiu dokumentinių įrodymų, patvirtinančių mano žodžius“, — sakė jis.

Žvanija paragino generalinę prokurorę Iriną Venediktovą pradėti baudžiamąsias bylas ir iškviesti jį apklausai. Anot buvusio deputato, „ukrainiečiai turėtų pagaliau išsiaiškinti tiesą“.

Ne paslaptis, kad Euromaidane dalyvavo Vytautas Landsbergis, kuris ragino kelti maidanus (sukilimus) visoje Ukrainoje.

Komisijos tyrimo išvados: 75 proc. Ukrainos Maidano aukų buvo nušauti iš snaiperinių šautuvų. Kažin ar Lietuvos sisteminėje žiniasklaidoje apskritai bus paminėti tragiški Odesos įvykiai, kuomet Ukrainos patriotais save vadinantys politikieriai, veikiantys išvien su  radikaliais nacionalistais iš Rusijoje uždraustos nacistinės organizacijos „Dešiniojo Sektoriaus“ profsąjungų rūmuose tyčia buvo sukėlė gaisrą, kuriame buvo sudeginti gyvi žmonės.

Tačiau kaip vėliau paaiškėjo iš lavonų tyrimo bei liudininkų parodymų, gaisras tebuvo priedanga, o iš tikrųjų dar iki jo į pastato vidų įsiveržę ukronacistai siautėjo – mušė, kankino, netgi žagino kai kurias aukas…

Pagrindinė Kijevo aikštė, Nepriklausomybės aikštė, tapo saugumo pajėgų ir radikalų konfrontacijos epicentru. Masiniai protestai Kijeve prasidėjo 2013 metų lapkričio mėnesį, po to, kai Viktoras Janukovičius nesutiko pasirašyti Ukrainos ir Europos Sąjungos asociacijos susitarimą.

Riaušių aukomis tapo daugiau nei šimtas žmonių. 2014 metų vasario mėnesio pabaigoje šalyje įvyko valstybės perversmas. Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovičius Rados sprendimu buvo pašalintas iš valdžios ir buvo priverstas bėgti iš Ukrainos, po to buvo paskelbti naujo valstybės vadovo rinkimai, kuriuos „laimėjo“ oligarchas Petro Porošenko. Po tų įvykių Ukrainos ekonominė padėtis pablogėjo. Praėjusį pavasarį Ukrainos prezidento rinkimus laimėjo Vladimiras Zelenskis.

SN inf.