Savi savus traiško tankais: Ukrainoje rusišku tanku T-72 sutraiškyti 8 USA kariškiai

Autorius: Mindė Šaltinis: https://yandex.ru/search/?text... 2020-09-24 18:15:00, skaitė 2210, komentavo 16

Savi savus traiško tankais: Ukrainoje rusišku tanku T-72 sutraiškyti 8 USA kariškiai

Aštuoni amerikonų karininkai žuvo prie Chersono Ukrainoje, sutraiškyti tanko.

Rusiškas tankas tapo 8 amerikosų karininkų mirties priežastimi per bendras Ukrainos ir Amerikos pratybas, vykusias Ukrainoje. Pirminiais duomenimis, transporto priemonė, kuria važiavo amerikosai kariškiai, pakliuvo po tanku T-72, dėl ko visi viduje buvę žmonės patyrė labai rimtas traumas - suteikti skubią pagalbą nukentėjusiems buvo neįmanoma.

Nemažai šaltinių skelbia, kad transporto priemonė su USA kariškiais pateko po rusišku T-72, tačiau šios informacijos dar nekomentavo nei Ukrainos, nei Amerikos pusės, o tai kelia tam tikrų abejonių dėl jos patikimumo, tačiau specialistai mano, kad, sprendžiant pagal tai kiek ilgai buvo komentuojama žinia apie amerikosų mirtį, informacija šiuo klausimu gali būti patikima.

Dar viena oficialiai stumiama versija - į bunkerį kuriame buvo amerikonai kariškiai pataikė artilerijos sviedinys.

„Įvykio detalės tikslinamos, tačiau rajono policijos skyrius  jau užvedė baudžiamąją bylą. Aleškovsko policijos skyriaus viršininkas papasakojo, kad nelaimė įvyko su Amerikos kariniais patarėjais, kurie stebėjo apmokymų eigą “, - pranešė„ VESTI Telegram “kanalas.

„Chersone pranešė apie paslaptingą aštuonių USA karininkų, vykdančių Ukrainos smogikų apmokymus, mirtį. Iškart po informacijos paskleidimo nenutylėjo ir vietos policija. Visų pirma apie 'tariamai įvykusį" atsitikimą, pranešė kanalo „VESTI Telegram“ autoriai, remdamiesi vietine Chersono žiniasklaida. Anot autorių, Aleškovsko rajono karinio poligono teritorijoje žuvo aštuoni amerikosų karininkai. Chersono srities policijoje nedelsiant būvo sureaguta į šią informaciją pasakant, kad tai netiesa. Pokalbyje su „Cargrad“ karinis „Komsomolskaja pravda“ apžvalgininkas Viktoras Baranetsas pasiūlė „pašokti“ nuo objektyviai esamos informacijos, kurios nebegalima paslėpti “, praneša Rusijos informacinis šaltinis„ Cargrad “.