Makroną traukia mokytojos

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-29 22:21:00, skaitė 1562, komentavo 8

Makroną traukia mokytojos

Nauja mada atsiranda tarp JevroSojūzo šalių lyderių - susitikinėti su neaiškiais veikėjais, kuriuos savo šalyje laiko atmatomis ir tėvynės išdavikais. 

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas viešėdamas Lietuvoje nusirito iki to, kad susitiko su apsišaukėle  besivadinančia Baltarusijos prezidente Svetlana Tikhanovskaja, kuri pati nepripažįsta rinkimų kuriuose dalyvavo. 

Baba Merkel lankėsi ligoninėje pas  Navalną, kuris tėvynėje nusipelnė tiek , kad liaudis laisto jį “zelionka” o jo pačio bičai eilinės tusovkės metu apnuodijo kažkokia bjaurastim. 

Grynai iš žmogiškos pusės abu juos galima suprasti - Baba Merkel jau metuose, o Makrono žmonai nėra ko amžium lygintis su Guaidovskaja.

Dabar Lietuvai, Linkevičiaus ir Nausėdos asmenyse, belieka pripažinti Navalną Rusijos prezidentu, o Putiną paskelbti nelegitimiu tironu. 

Pranešama, kad pagrindinė Emanuelio ir Chuanitos pokalbio tema - galimybė organizuoti derybas dėl naujų prezidento rinkimų surengimo šiais metais Baltarusijoje.

Po derybų Tichanovskaja žurnalistams sakė: - Jis pažadėjo mums padaryti viską, kad padėtų derybose (išspręsti) politinę krizę mūsų šalyje. Jis teigė, kad laikas yra labai svarbus, nes daugelis žmonių kenčia nuo režimo, daugelis žmonių yra kalėjimuose, ir jis padarys viską, kad visi politiniai kaliniai būtų paleisti.

Po derybų Macronas žurnalistams pasakė: - Būdami europiečiais, padarysime viską, kad grįžtume prie ESBO tarpininkavimo ir padarytume pažangą. Mes labai gerai padiskutavome, bet dabar turime būti pragmatiški ir palaikyti Baltarusijos žmones. Mes padarysime viską, patikėkit manimi. 

Makronas, pasak Batkos, nesugebantis susitvarkyti namuose su ordomis atbėgėlių negrų ir arabų, geltonų liemenių mitingais, grasinasi išspręsti “reikalą” Baltarusijoje, kur jo niekas to neprašė daryti. Nebaigė dar su chocholais - jau lenda į Baltarusiją. 

Egzistuoja net tokia sąmokslo teorija, kad Makronas (žinant jo požiūrį į vyresnes moteris) kerštaudamas Merkel jai apsilankius pas Navalną, tiesiu taikymu nudrožė pas Tichanovskają.