Iš kur Makrono meilė Putinui? Juokinga Lietuvos užsienio politika

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-05 16:45:00, skaitė 1931, komentavo 0

Iš kur Makrono meilė Putinui? Juokinga Lietuvos užsienio politika

Prieš A.Lukošenkos susitikimą su V.Putinu Sočyje šiam skambino I.Makronas, kai prasidėjo karas tarp Armėnijos ir Azerbaidžano – Putinui ir vėl paskambino I.Makronas. Geriausi draugai. Vilniuje mūsų rusofobai irgi neišgirdo iš Makrono nieko karingo Rusijos atžvilgiu. Makronas pasakė, kad „reikia įtraukti Rusiją į Baltarusijos demokratizacijos procesą“, kad „Rusija niekada neatiduos Baltarusijos“ ir reikia „kviesti Rusiją prisidėti prie taikaus, demokratinio proceso Baltarusijoje“.

Teks, matyt, su Rusija kariauti buvusiam komunistui Linui Linkevičiui ir buvusiam „skandinavų“ bankų, mėgusių „plauti“ Rusijos oligarchų pinigus, klerkui Gitanui Nausėdai.

Esu ne kartą rašęs, kad Emanuelis Makronas yra Rotšildų marionetė, atvestas į politiką iš jų banko ir už jų pinigus įkeltas į prezidento postą.

O kieno marionetė Vladimiras Putinas?

Vladimiras Putinas, Eduardo Chodoso teigimu, yra Rusijoje įsigalėjusios žydų ortodoksų sektos Chabad Liubavič protežė, artimas vyriausiojo rabino (chabado) Berl Lazaro bičiulis. Chabadnikai padėjo jam praskinti kelius į politiką, nuo Putino kelio nustūmė Michailą Chodorkovskį, valdantį Rotšildų milijardus Rusijoje. (www.hodos-video.com).

„Norėdami sužinoti kas jus valdo, tiesiog sužinokite ko jums neleidžiama kritikuoti“ Volteras.

Iš kur Makrono meilė Putinui? Juokinga Lietuvos užsienio politika

Prancūzijoje ir Rusijoje negalima kritikuoti žydų. Pateiksiu kelis faktus.

Prancūzų rašytojas Hervé Ryssen rugsėjo 18 dieną buvo įkalintas 17 mėnesių už „įžeidimą, provokacijas ir viešą diffamaciją dėl kilmės, etninės priklausomybės, tautybės, rasės ir religijos.

Iš kur Makrono meilė Putinui? Juokinga Lietuvos užsienio politika

Ryssen 2016 metais buvo nuteistas 5 mėnesiams kalėjimo už teiginius knygoje „Judaizmo supratimas, supratimas Antisemitizmo“. 2017 metais baustas 5 mėnesius kalėti už „antisemitinius pranešimus“ Twitter and Facebook. 2018 metų birželį Ryssen buvo nuteistas metams kalėti už video Youtube pavadintą „Žydai, incestas ir isterija“. 2020 metų sausį Ryssen buvo nuteistas už „nusikaltimų prieš žmoniškumą pateisinimą“. Jis autorius daugelio knygų apie žydiją, tokių kaip „Žydų mafija“ (The Jewish Mafia), „Izraelio milijardai“ (Israel’s Billions) ir „Planetos viltys“ (The Planetary Hopes."). Visa tai vyksta tuomet, kai Prancūzijos MIP šlovina Charlie Hebdo dėl „šventvagysčių“, kai kalbama apie krikščionybę ir islamą. Prancūzijoje atvira propaganda prancūziško nacionalizmo yra nelegalima, o nuo 2019 metų vasario antisionizmas (opozicija žydų etniniam nacionalizmui) jau yra neapykantos kurstymas. Ačiū Imanueliui Makronui!

Už žydijos kritiką Rusijoje sodinama į kalėjimą, į psichiatrinę ligoninę

Praeitą mėnesį Pietų Uralo schiigumenas Sergijus už Chabado ir Putino režimo kritiką atskirtas nuo cerkvės (1, 2, 3).

2019 m. liepą Permėje Tatjana Krotova buvo nuteista už neapykantos kurstymą prieš žydų sektą Chabad Liubavič. Kaltinimo pagrindu buvo jos video „Chabadas iš vidaus“, kuriame ji pasakoja apie jos tarnybą pas šios sektos rabiną.

https://www.youtube.com/watch?v=hyzB83bk_Bk

„Teisme mane apėmė jausmas, kad aš kažkokiame baisiame sapne, - pasakė pilietinis aktyvistas Romanas Juškovas. - Rusų teisme rusų teisėjai ir prokurorai teisia rusą už tai, kad jis papasakojo apie viešai veikiantį Rusijoje nacizmą.“

Permėje represijos prieš rusus prasidėjo po to, kai valdžiai nepavyko miesto centre esančiame parke, visuomenei pasipriešinus, pastatyti chabadnikų sinagogą. Tatjana Krotova tapo ketvirta nuteista Permės gyventoja iš pasipriešinusių sinagogos statybai. Iki to analogiškus nuosprendžius „už nesantaikos kurstymą“ išgirdo docentas Romanas Juškovas, Dmitrijus Razživinas ir Nina Pavlova.

2019 metų liepą Krasnodaro gyventoja Tamara Orlova buvo uždaryta į psichiatrinę ligoninę už „viešą kvietimą vykdyti ekstremistinę veikla“. TASS pranešė, kad Orlova internete platino video, kuriuose buvo pasisakymai „provokacinio charakterio, kviečiantys priešiškiems veiksmams atžvilgiu grupės asmenų, susivienijusių rasiniu, tautiniu, kalbiniu, kilmės požymiu“. Kuo gi prasikalto Orlova šiai „susivienijusių asmenų grupei“, vadovaujamų chabado rabinui.

Advokatė Tamara Orlova surinko ir paviešino informaciją apie finansinę ir komercinę veiklą, kurią Krasnodaro srityje vykdė chabado rabinai. Apie rabino Jurij Tkač (Arje-Leib) komercinę veiklą papasakojo almanache Nr.51 Eduardas Chodos. Šį įrašą Yotube pašalino (www.hodos-vieo.com). Man pavyko vis dar surasti vieną video, kuriame Krasnodaro visuomenės aktyvistai pasakoja apie rabino Tkač ir jo giminių komercinę veiklą.

Rusų portalas Kramola rašo, kad Izraelio puslapyje http://cursorinfo.co.il/ teigiama, kad „Putino valdymo metais Chabad įvykdė žydų revoliuciją Rusijoje!“.

Iš kur Makrono meilė Putinui? Juokinga Lietuvos užsienio politika

Iš kur Makrono meilė Putinui? Juokinga Lietuvos užsienio politika

Pagrindinis šios revoliucijos pasiekimas - „90% visos nuosavybės Rusijoje priklauso 1% Rusijos gyventojų!“ O šitie 1% turtingiausių Rusijos gyventojų – žinoma gi, žydai! Šią žinią, sakoma straipsnyje, pranešė Izraelio portalas http://cursorinfo.co.il/!

Mano nuomone, Rusija ir Prancūzija - dvi žydų valdomos valstybės. Jos tiesiog pasmerktos bendradarbiavimui, todėl aš sunkiai suprantu, kodėl Lietuvos valdžia, kontroliuojama žydų finansinio kapitalo, vaidina kovotojus su V.Putinu (Šalomovu pagal motiną). Man šis Lietuvos politikos simuliakras sukelia šypseną.