Turime džiaugtis, kad Lietuvą paliko marozai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/turi... 2020-10-31 22:49:00, skaitė 1051, komentavo 3

Turime džiaugtis, kad Lietuvą paliko marozai

Visiškai nereikia liūdėti, kad Lietuvą paliko daug lietuvių. Palikusiųjų tarpe yra ir daug marozų, kurie išvyko į „derlingesnes“ šalis, kuriose galima laisviau vogti, banditauti, auginti žolę arba gyventi iš dosnių pašalpų.

Lietuvoje kriminalinė situacija tikrai pasikeitė tik į gera: ženkliai sumažėjo automobilių vagysčių ir banditizmo atvejų, kaimuose žmonės jau ir namų neberakina, grįžta normalus gyvenimas, o to nebuvo iki tol, kol visi marozai buvo Lietuvoje.

Liko viena bėda, kurią Lietuvos valdžia turėtų pažaboti – tai narkotikų vartojimas. Naujoji valdžia Lietuvą gali paversti marozų rojumi – juk yra žmonių, kurie pabėgo į užsienį vien tam, kad galėtų banditauti ir nebaudžiamai „kaifuoti“.

Londonas marozų rojus

Jie ten išsinuomoja namus, kuriuose augina kanapes ir vietoje jomis prekiauja. Tam yra pasitelkiami ir kiti lietuvaičiai, kurie įdarbinami augintojais, prižiūrėtojais ir platintojais. Vienu žodžiu – sukuriama daug „darbo“ vietų.

Įdomiausia yra tai, kad tokie marozėliai, „pagavę“ pinigą, tampa patriotais ir užsienyje vienija grupes – „gelbėtojus“, kurie kalba apie lietuvių emigrantų vienybę ir Lietuvos gelbėjimą.

Jie socialiniuose tinkluose steigia grupes ir bando save pateikti kaip vienytojus. Jų veikimo principas yra labai paprastas: save pateikia kaip sistemos aukas, kurios, priverstos sistemos, paliko šalį ir dabar dedasi dideliais tėvynės mylėtojais. Patarimas lietuvaičiams, kurie patiki naujai atsiradusiais vienytojais: pasitikrinkite jų kriminalinę praeitį ir pasidomėkite, kuo žmogus užsiėmė prieš tai. Daugelis socialiniuose tinkluose slepia savo tikrąjį vardą ir pavardę, todėl pasivadina tiesiog kitais vardais, kad nebūtų galima „pagooglinti“ jų praeities.

Jeigu teko susidurti su tokiais „gelbėtojais“, būtinai išsiaiškinkite jų veiklą užsienyje, nes dažniausiai jie teigia, kad turi dizaino įmones, arba užsiima butų nuoma… o realybėje yra marihuanos augintojai. Padorus žmogus niekada neslėps savo darbo ar verslo: jis tai viešai deklaruos, nes nėra prasmės slėpti.

Nepamirškite, kad tarp tų, kurie dedasi Lietuvos ir lietuvių mylėtojais yra tie patys banditai, kurie, prasidėjus emigracijai, reketavo ir persekiojo juodadarbius lietuvaičius, juos apiplėšinėdavo ir kankindavo. Jie niekur nedingo, tiesiog persidažė ir tapo „patriotais“. Galėčiau išvardinti daug pavardžių, bet nenoriu, nes turiu savo verslus, šeimą ir mažamečius vaikus. Tik dėl jų saugumo to nedarau, bet dar kartą sakau: būkite atidūs ir žiūrėkite, su kuo susidedate.

Londono lietuvis