A. Anušauskas jau raitojasi rankoves: pradėsime koronos išvarymo darbą nuo XVIII a. žinomu būdu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/aanus... 2020-12-09 19:46:00, skaitė 1164, komentavo 10

A. Anušauskas jau raitojasi rankoves: pradėsime koronos išvarymo darbą nuo XVIII a. žinomu būdu

Žmonių partijos atstovas, anušauskinių KGB sąrašų skelbėjas Arvydas Anušauskas pranešė, kad netrukus pradės koronos išvarymo darbus.

„Pradėsim darbą jau po poros dienų, kaip tik bus likę dvi savaitės iki Kalėdų ir tiek pat iki biudžeto galutinio tikslinimo bei tvirtinimo. Laukia nemaži darbai ir jau nuo rytojaus Vyriausybės programa bus pradėta svarstyti... Tikiuosi neužilgo paseksime D.Britanijos pavyzdžiu ir pradėsime koronos išvarymo darbą nuo XVIII a. žinomu būdu“, - visuomeniniuose tinkluose informavo A. Anušauskas.


Kad koronos išvarymo darbai vyktų sklandžiau, tam skirtas itin tyliai ir žaibo greičiu lapkričio 10 d. Seime priimtas naujasis Karo policijos įstatymas, iš karto pasirašytas valstybės lyderio Gitano Nausėdos ir įsigaliosiantis nuo 2021 m. sausio 1 d.

Pagal šį įstatymą karo policijos kareiviai be jūsų sutikimo ir be teismo sprendimo galės įsilaužti į jūsų namus ar bet kokias kitas patalpas ir „bendrauti“ su jumis net 24 valandas (pagal ankstesnį įstatymą jei karo policiją sulaikydavo civilį asmenį, turėdavo nedelsiant pranešti policijai).


Taip pat karo policijos kareiviai galės nustatyti ar sergate prichine liga. Jei karo policijos kareivis įtars, kad turite psichikos ligų požymių, būsite areštuotas ir pristatytas į reikiamą gydymo įstaigą patikrai.

psich.png