Chipai didžiųjų prekybos centrų pirkinių krepšeliuose.

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt/chipaiprekybo... 2020-12-23 17:11:00, skaitė 2973, komentavo 44

Chipai didžiųjų prekybos centrų pirkinių krepšeliuose.

"Iš pirmo žvilgsnio nieko neįtarėmė"

Norint įeiti į maisto prekių pardotuvę "Rimi" arba "Maxima" privaloma pasiimti prekių krepšelį arba vežimėlį, tai pastebėjome tik didesnėse pardotuvėse. 
Iš pirmo žvilgsnio nieko neįtarėmė, pasiimdavome krepšelį ir eidavome prekintis. Tačiau prieš kelias dienas broliui ištino ranka [kaip pomidoras] Pas daktarus nebuvo kaip kreiptis, dėl "makarono" viruso eilės nežmoniškos, tad nutarėmė gydytys namuose. Telefone instaliavome "X-Ray Camera Free" programėlę kuri leidžia naudotis telefonu kaip rentgeno aparatu. Peršvietūs ranką visi negalėjome patikėti ką matome... 

"Chipas buvo tiesiog jo rankoje"

Iš rentgeno nuotraukos galėjome aiškiai matyti "chipą" ant kurio buvo išgraviruoti inicialai "B. G" Žinoma tai reiškia ne ką kitą o patį Bilą Geitsą. Negalėjome patikėti, kad chipas buvo tiesiog jo rankoje...

"Kreipėsi į "Maxima" atstovus tačiau žinių negavo"

Po tokių įvykių neliko nieko kito tik kaip kreiptis į "Maxima" atstovus, tačiau broliui vos paminėjus apie chipą, telefono ryšys nuutrūkdavo. Taip ir likome vieni, be pagalbos, pas gydytojus patekti neįmanoma, iš pardotuvės atstovų žinių nesulaukiame, nebežinome ką daryti. 

"Venkite prekių krepšelių ir vėžimėlių" 

Norėčiau visus skatinti vengti prekių krepšelių, vežimėlių, nes tai kas atsitiko broliui yra sunkiai suvokiama. Matyt "chipas" neprigyjo brolio kūne, todėl organizmas jo atsisakė, ranka ištino. Jei nenorite, kad ir jums taip nutiktų teks artimiausiomis dienomis maisto produktus neštis rankose.