DAROM tvarką prieš šventes! / УБОРКА перед праздником: Долой ЗМАГАРСКУЮ НЕЧИСТЬ!

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/AdT8SeWw6qE... 2020-12-25 02:46:00, skaitė 1560, komentavo 22

DAROM tvarką prieš šventes! / УБОРКА перед праздником: Долой ЗМАГАРСКУЮ НЕЧИСТЬ!

Persversme Baltarusijoje dalyvavę ir nuo atsakomybės į Lietuvą pabėgę visokio plauko ir naivumo idiotai, bei juos palaikantys vietiniai rusofobai nuo rugpjūčio mėnesio tempia prie Baltarusijos ambasados Vilniuje savo šiukšles ir teršia šaligatvį.

Baltarusijos ambasados ambasados darbuotojai patys tvarkė tą nuolat prinešamą į jų patvorį šiukšlyną, kol išnaglėję perversmininkai pareiškė, kad "kažkas vagia jų gėles", ir Vilniaus liberastinis pederastų princas, masonas Šimašius pagrąsino ambasados darbuotojams bylomis "dėl vagysčių". Maža to, merija davė ŽODINĮ ĮSAKYMĄ būdoje prie ambasados sėdinčiam bobikui su policijos uniforma, kad šis "saugotų suneštas gėles". Tokiu būdu Lietuvos valdžiagyviai pademonstravo savo absoliučią panieką kaimynams ir visišką ištikimybę užjūrio šeimininkams, kurie ir yra perversmo Baltarusijoje organizatoriai.

Bet šventės nebūtų šventėmis, jeigu palikti tokią piktžaizdę viduryje sostinės savo šalyje. Teko pačiam imti į rankas šluotą ir padėti broliams rusams iš Baltosios Rusios sutikti Kūčias ir Kalėdas švariai ir šventiškai:

0:00 - Подготовка
8:15 - На выход!
13:35 - Возле посольства
25:30 - Чистота и порядок
29:00 - Обращение к змагарям-ивропийцам
32:35 - Чем отличаются белоруссы от белогуссов

https://youtu.be/AdT8SeWw6qE