A.Navalnas po ekstradicijos iš Vokietijos suimtas Maskvoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2021-01-18 20:49:00, skaitė 2797, komentavo 113

A.Navalnas po ekstradicijos iš Vokietijos suimtas Maskvoje

Aleksejų Navalną suimtas Maskvoje oro uoste tik jam išlipus iš lėktuvo. Jam gresia bausmės perkvalifikavimas dėl sukčiavimo, byla dėl veterano įžeidimo ir – svarbiausia – nuosprendis byloje dėl valstybės išdavimo.

Navalno sulaikymas oro uoste - nedėvėjo kaukės nedorėlis

Kai Rusija pakeitė savo Konstituciją, panaikino jankių britų įrašytas kolonijines nuostatas dėl jankių-britų korumpuotų teismų, tarptautinių organizacijų sprendimų galiojimo Rusijoje, panaikino Vakarų kolonizatorių pseudoteisės normų primatą virš Rusijos nacionalinių įstatymų, tai Rusijai negalioja korumpuoto, Soroso valdomo Europos Žmogaus “teisių” teismo ir panašių “teismų” sprendimai ir tuo labiau Vakarų kryžiuočių “susirūpinimai” dėl žmogaus teisių pažeidimų. Vakarų niekšų ir tarptautinių nusikaltėlių taikytos nusikalstamos sankcijos Rusijai jokio poveikio nedaro, todėl A.Navalnui ir visai kitai JAV 5-ai kolonai Rusijoje nusimato niūrūs laikai – už Tėvynės išdavystę teks stoti prieš rūstų ir nesukalbamą Rusijos teismą ir atidirbinėti iki paskutinio cento iš JAV ir Didžiosios Britanijos gautus Judo sidabrinius. Iš kitos pusės, akivaizdu, kad JAV ir Mažoji britanija iš agentų išspaudžia viską ir juos utilizuoja. Bijau, kad NaValnas dar Vokietijoje gavo dozę britiško “Novičioko”, arba šaunūs jankių CŽV galvažudžiai jam surengs parodomąją likvidaciją, kaip jankiai tai jau padarė Nemcovui ir daugeliui kitų savo agentų Rusijoje. Dabar šio “Kremliaus kritiko” gyvybė neverta nei sudilusio skatiko, mauras savo darbą padarė, galima jį jau ir utilizuoti. Toks scenarijus labiausiai tiktų “demokratams ir filantropams, žmonių teisių gynėjams” iš JAV ir UK, NATO kolonijų. Todėl saugiausia jam vieta yra gerai saugomas kalėjimas “Matroskaja tyšina”. Bent kuriam laikui, kol koks nors Džeimsas Bondas neperduos jam linkėjimų nuo Jos Didenybės.

Kad Navalnas nėra joks opozicionieius, rodo rinkimų Rusijoje, kur jis daugybę kartų ir visada nesėkmingai su savo gauja  dalyvavo, rezultatai. Navalno “opozicionieriai” niekur niekada nesurinkdavo daugiau nei 1 proc. balsų. Nežiūrint į šio CŽV-MI6 agento “politinės” veiklos, maitinamos šimtais milijonų dolerių iš užsienio, apgailėtinus rezultatus , visas Vakarų “laisvas” pasaulis jį pozicionuoja kaip V.Putino oponentą, Kremliaus kritiką, vos ne Tiesos ir Laisvės karį. O šio rankinio Vašingtono šuniuko efektyvumas “kovoje su kruvinu Putino režimu” yra nulis – V.Putiną ir toliau remia 75 procentai Rusijos piliečių. Nei vienas Vakarų uzurpatorius-demokratas nei vienos kadencijos neturėjo tokio palaikymo, o V.Putinas turi ir turi jau 20 metų. Tad Navalno įvaizdis yra aiškiai išpūstas, sukonstruotas Vakarų spectarnybų, dirbtinai palaikomas ir neturi jokios ateities, kai tik praras JAV-NATO melo propagandos palaikymą. Tas įvaizdis yra nuolat palaikomas tik korumpuotų Vakarų massmedia, JAV ‘giluminės valstybės” kontroliuojamų kolonijų-bananų respublikų, specialiųjų tarnybų, visokių “ekspertinių” CŽV kontorų tokių, kaip “Bellingcat”, CŽV kontroliuojamų tarptautinių organizacijų, tokių kaip “Amnesty international”, tarptautinių pseudoteisminių institucijų, tokių kaip EŽTT ir JAV naudingų idiotų. Triukšmo Vakarų korumpuotas esteblišmentas sukelia dėl Navalno daug, tačiau jo Vakarų finansuojamo FBK fondo (Kovos su korupcija fondas) “tyrimai” geriausiu atveju atskleidžia ne Kremliaus ar V.Putino “nusikaltimus”, bet Vakarų elito, valdomų marionečių korupciją, kaip jau gėdingai baigėsi su triukšmingai išreklamuotu ir tyliai nugesintu “tyrimu” “Panamos dokumentai”, kuriuose ne tik Vakarų, bet ir Lietuvos valdžiagyvių korupciniai nusikaltimai apsišvietė. Todėl skandalas buvo skubiai numarintas, ne ta kryptimi pajudėjo.

Navalno, kaip ir Litvinenkos, Skrypalių, “nunuodijimai” neturi, kaip visada, jokių sąsajų su Kremliumi, išskyrus highly-likely lygio pasamprotavimus, kuriuos nuolat viešina Vakarų viešoje dezinformacijos erdvėje apmokami “ekspertai”. Kam Putinui žudyti nulinę reikšmę Navalną? Kokia prasmė? JAV, britų agentai ir patys tokius panaudotus “kovotojus su režimu” pribaigia, kai tik iš jų nėra jokios naudos. Nemcovas, Litvinenko, Berezovskis, Patrkacišvilis ir visa eilė antiputiniškų maurų, kurie savo juodą darbą padarė, tapo nereikalingi ir po to staiga netikėtai mirė nesvetingoje Jungtinės Karalystės žemėje. Kaip apie Navalno “nunuodijimą” sakė V.Putinas, “būtų reikėję, lengvai būtų padaryta” iš pirmo karto, nereikėję būtų jį “nuodyti” net 4 kartus. Jeigu tokį kaip L.Trockį buvo galima sukryžiuoti su ledo kirtikliu, tai kažkokį rėksnį liošką  – lengvai…

Visus Kremliaus kritikus CŽV-MI6 išnaudoja iki galo, o kai naudos Vakarų kolonizatoriams “kritikai” duoti negali, galima juos padaryti “sakralinėmis” aukomis ir išspausti net iš išdavikų lavonų geopolitinę naudą – įvesti neteisėtas sankcijos, vykdyti ekonominį karą, Rusijos “sulaikymo” politiką, nusikalstamą tarptautinės teisės požiūriu, didinti JAV-NATO agresijos prieš Rusiją nuolatinius pasiruošimus prie Rusijos sienų, kurstyti karo propaganda, tautinę nesantaiką, karinę isteriją, reanimuoti fašistinę ideologiją ir atitinkamas “šaulių” organizacijas. Visa tai visada, pagal nuobodžiai vienodą, reikia pažymėti, scenarijų, daro JAV, Vakarai, NATO, o ne Rusija. Ir tai yra matoma plika akimi. Ir tik labai naivūs žmonės tiki JAV, JK melo propaganda. Visos baisios istorijos yra gaminamos JAV ir Jungtinės Karalystės specialiųjų tarnybų rūsiuose ir gamina jas respektabilios išvaizdos, išsilavinę, protingi, tačiau neįtikėtinai išsigimę žmonės.

O Navalnas yra tik eilinė keičiama moneta geopolitiniame pokeryje, JAV siekyje pavergti visą pasaulį, mažytė Hjustono projekto dalis, jau niekam nereikalingas mažas rėksnys. Navalnui šioje situacijoje Rusijos kalėjimas yra pati saugiausia vieta Žemėje. Nors , žinant jankių-britų elito išsigimimą, galvoju, jį jau pašėrė MI6 laboratorijoje pagamintais “vaistais”, kurie ims veikti po savaitės kitos. Nenustebsiu, jeigu Lioška greitai pasijus taip pat blogai, kaip ir kiti jo bendrai a la litvinenko. Bylos fabrikuojamos Vakaruose ir jų kolonijose. Paleckis pusantrų metų kalėjime be teismo už šnipinėjimą!! Jurijus Melis, kareivukas, 7 metai kalėjime už tai, kad elgėsi pagal įstatymus ir darė tai, ką privalėjo daryti – vykdė įsakymus. Masilionis nuteistas už knygos, niekur, net Lietuvoje, neuždraustos išleidimą. Nei vienu iš šių grubaus žmogaus teisių pažeidimo Lietuvoje atvejų nesusi jaudino nei vienas Vakarų “žmogaus teisių gynėjas” , net neamtelėjo jokia Amnesty International, nei viena “demokratiška” Vakarų valstybė neįvedė jokių sankcijų Lietuvą valdančiai chuntai. Ką ten Lietuva. JAV 75 milijonai balsavusių už Trampą dabar yra intensyviai persekiojami ir represuojami tik todėl, kad atsisakė pritarti Baideno nusikaltėlių gaujos pavogtiems rinkimams. O ir pats Trampas, panašu, tuoj po kadencijos bus teisiamas, viešai sudegintas ant laužo, o jo verslas jau dabar yra naikinamas pašėlusiais tempais.

Kažkaip Hakslio “Tas nuostabus naujas pasaulis” vienu šuoliu peršoko į Orvelo “1984”…

O apie Lioškos “nuopelnus" demokratijai skaityti čia –  https://sledcomrf.ru/region/tag/152