G. Nausėda stojo ginti pidarasinio gaivalo persekiojamą kunigą.

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-03-01 23:26:00, skaitė 1005, komentavo 18

G. Nausėda stojo ginti pidarasinio gaivalo persekiojamą kunigą.

G. Nausėda, šiandien, kovo pirmą pirmadienį, išreiškė poziciją, kurioje palaikydamas kiekvieno piliečio žodžio laisvės teisę, stojo kunigo A. Toliato pusėje.

„Šiandien Lietuvoje susiformavo viešoji inkvizicija - žmonės, kurie įsivaizduoja galį maišyti su purvais kitaminčius ir tai daryti kartais šlykščia forma... Jie laiko save nebaudžiamais. Manau, kad su šituo mes neturime taikstytis ir šiandien aš stoju į gerbiamo kunigo Toliato pusę pirmiausia todėl, kad aš stoju į jo kaip žmogaus pusę. O kokią jis atstovauja poziciją - tai yra išvestinis klausimas. Dėl pozicijų mes galime diskutuoti, tačiau darykime tai pagarbiai vienas kitam", - sakė G. Nausėda.

Jis tiesiai šviesiai visą šitą Lietuvoje subujosį ir Lietuvą užgožūsį lanzberginį-sorošinį fake news gaivalą pavadino tikru vardu - inkvizicija. 

Šis gaivalas nuo šv. inkvizicijos kol kas skiriasi tik tuo, kad galimai dar kol kas nėra kankinimų požemių ir viešai neliepsnoja laužai , kūrenami lanzbergizmo priešininkais. O šiaip visi kiti elementai jau yra: viešai ir masiškai skatinama stukalinti ir skųsti bet ką ne taip pasakius, parašius, pagalvojus. Policija tapo režimo įrankiu, vietoj savo tiesioginio darbo imasi fašistinio “Gestapo” funkcijų. Šiandien kažkokioje, atsiprašant, “žinių” laidoje buvo paviešintas kažkokio bepročio kliedesys, jog policijai reikia imtis kontroliuoti, ar šunis vedžiojantys žmonės nešiojasi su savimi šuns šūdus. Jei policija imsis tikrinti ar turi prie savęs šuns šūdo - kas tai jei ne savęs negerbimas? Ir ar tada ji gali reikalauti pagarbos sau?

Politikai padarė viską, kad žmonės imtu nekęsti policijos už jų vykdomas represijas ir susidorojimus. Geriausias to pavyzdys pademonstruotas pačiame Vilniaus centre gruodžio mėnesį - su vienuolika varanokų sulėkę policininkai Gedimino prospekte voliojo senuką, sąjūdietį kovojusį už “nepriklausomybę”. Su gydytojais pasielgta lygiai taip pat - retas kuris nekeikia daktaro ar nevadina jų Mengelės pasekėjais.  Apie mokytojus jau net besakyti nėra ko - iš pedagogų paversti kažkokiais tėvų persekiotojais ir grasintojais jiems susidoroti su “vaiko teisių gestapo” pagalba. 

Nausėda šiandien pasakė “A”, ar išdrįs kas nors ištarti “B” ? 

Momentaliai G. Nausėdą pradėjo pulti jaunieji liberastai, žinoma, pasiųsti vyresniųjų. Bažnyčiai taip suteikiamas šansas reabilituotis, ne tyliai stebėti kaip ją išstumia pederastinė ideologija, apginti savus kunigus, yra dar persekiojamas ir ruošiamasi susidoroti su dar vienu dvasininku ir Kretingos - kapelionas P. Vaineikis. Jis taip pasisakė už tradicines - vyro ir moters šeimos - vertybes, dėl ko dabar galimai bus kurpiama byla prieš jį.