Eurovizija 2021: Kremliaus žydai tyčiojasi iš rusų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-22 14:53:00, skaitė 2309, komentavo 28

Eurovizija 2021: Kremliaus žydai tyčiojasi iš rusų

Rusiją Eurovizijoje 2021 atstovaus izraeliečių Ori Avni ir Ori Kaplan daina apie Rusų moteris, kurią atliks Bucharos žydė Maniža. Šiais metais Eurovizijos atrankos konkursą Rusijoje laimėjo niekam nežinoma „tadžikė“ Maniža su Izraeliečių daina „Russian Woman“, kurioje pasakojama apie sudėtingą rusų moterų gyvenimą. Maniža gimė 1991 metais, o 1994 metais su šeima persikraustė gyventi į Rusiją.

https://youtu.be/l01wa2ChX64  

Blogeris Alt-Right socialiniame tinkle VK pateikia Manižos dosjė:

Pasirodo, kad Maniža - Bucharos žydų „žvaigždė“... Kodėl žmonės taip nustebo dėl dainininkės, atstovaujančios Rusiją?!

Atsakymas: na, pirmiausia, ji kilusi iš kilmingos Bucharos žydų šeimos garsaus Azijos bolševiko „Todži“ „Usmono“. Baigusio Samarkando komunistinio universiteto, kur iš tamsių Bucharos žydų kaldino naują šviesią elitą Azijai. Juoba, kad Bucharos žydai kalbėjo uzbekiškai (nes ten gyveno) ir tadžikų kalba, nes Bucharos žydų kalbas yra tadžikų kalbos dialektas. Kaip idiš – vokiečių kalbos žargonas. 

Usmonas (Manižos senelis) nuo 1933 metų dirbo „Raudonasis Tadžikistanas“ (Красный Таджикистан) skyriaus vedėju. O nuo 1937 iki 1939, kruvinų represijų metu, jis buvo Leninabado miesto partijos komiteto sekretoriumi, kur formavo „sušaudomųjų sąrašus“. Kiek mulų, bajų ir kitų „kontrevoliucinių elementų“ jis pastatė prie sienos vienam Alachui žinoma. Po represijų, prisidengdamas folkloro rinkimu, jis kelis metus dirbo Irane, prisidengdamas „folkloro rinkimu“. Nuo 1953 metų aštuonis metus jis buvo atsakingu sekretoriumi žurnalo „Gorpustak“(Горпустак). Nusipelnęs saulėtos respublikos rašytojas „civilio rūbais“ ir TSRS rašytojų sąjungos narys nuo 1967 metų. Taip kad tai ne kiemsargių šeima. Vienok!!!

Antra, visi Manižos broliai ir seserys šiltai įtaisyti Rusijos Federacijoje:

Vyresnė sesuo — Munisa Usmanova (Муниса Усманова), žurnalistė, Pirmojo kanalo!!! DĖMESIO!Pirmojo kanalo!!!

Vyresnis brolis — Todžusmon Usmanov (Тоджусмон Усманов), finansistas.

Jaunesnė sesuo — Anisa Usmanova (Аниса Усманова), užsiima restoranų verslu. 

Jaunesnis brolis — Šerzor Chamraev (Шерзод Хамраев), mokosi RF diplomatijos akademijoje. 

Mūsų „dainininkės“ motina — Nadžiba Usmanova, profesionali psichologė, šiandien drabužių „Modardesigns“ dizainerė.

Tipiška tadžikų pabėgėlių šeima, tiesa?

Tik štai pavardė USMANOVA kažką miglotai primena... Tiek to, nesišaipysiu. Ališero Usmanovo (vienas iš stambiausių Rusijos žydų kilmės oligarchų, A.L.) dėka, visi jau žino, kad tai žinoma Bucharos žydų giminė. Kokie giminystės ryšiai sieja šią „talentingą“ šeimynėlę su Alšeru? Spreskite patys. Ir nuspręsite kuo paaiškinti kuo paaiškinama akinatis piaras Manižos ir daugelį metų užtrukęs „pabėgėlės“ buvimas Londone, kas ne pigiai kainuoja. 

Dabar jums suprantama, kodėl Rusiją su abejotina daina apie rusų moteris atstovaus „tadžikų“ LGBT atstovė, ji gi anūkė žinomo bolševiko, ji gi Bucharos žydė?

Vieša paslaptis, kad Alina Kabajeva, olimpinė meninės gimnastikos čempionė, ilgametė Vladimiro Putno meilužė, yra trenerės Irinos Viner-Usmanovos (oligarcho A.Usmanovo sutuoktinė) mokinė. 

image.png

https://youtu.be/twIdWdPiIdw

Nuorodos: