J. Aleksandravičius: Pamažu lenda visi galai, kas kam ir kaip atsiskaito

Autorius: J. Aleksandravičius Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-05-04 10:08:00, skaitė 3086, komentavo 5

J. Aleksandravičius: Pamažu lenda visi galai, kas kam ir kaip atsiskaito

Na ką, pamažu lenda visi galai, kas kam ir kaip atsiskaito. Aiškėja kaip vadinasi aptvaras tarp Latvijos, Lenkijos, Baltijos jūros, Kaliningrado ir Baltarusijos. Sakysit "L+ie" bus "Lie", "v+a"... "tuti tuti ta"... Ne! Naujasis pavadinimas "VP MaximaLandas" Kodėl? O va todėl, kad kai neveikė jokios parduotuvės, dirbo praktiškai tik jie, barborino barborino užsibarborino visą naują barborabusų parką, nei prie durų skaičiavo, nei prie kasų atstumus matavo... Nu žodžiu visi ribojimai buvo visiems, bet ne jiems. Taip sėkmingai nudusino smulkesnius pardavėjus, o patys plėtra užsiėmė, nes bapkių netrūko.

1 prieš rinkimus pastoviai galima stebėti agitacijas su laikraštukais/vėliavėlėm ir etc.

2. Pupų Dėdė su savo lipdukais apklijuotu ir vėliavėlėmis išpuoštu furgonu gali gyventi Maximų aikštelėse ir rengti savo "pudeliukų show feat akordeonas".

Bet va dabar sako atėjo mums grąsinimas iš jų štabo, kad jei bus pastebėtas nors vienas automobilis su "Šeimų gynimo maršo" atributika ir nors vienas žmogus gaus laikraštuką - bus kviečiama policija.

Kapiš? Understood? Haben Sie verstanden? Alles klar? 

Žinot ką? Jau žinau ką darysiu, važinėsiu po šitų parazitų aikšteles apsikarstęs atributikom ir kviesiu žmones ne tik į Maršą, bet agituosiu žmones nepirkti Maximarastų parduotuvėse. Ir žinot ką? Aš tikrai būsiu ne vienas, žinot ką? Mūsų bus daug, o tada grįšit nuo maximos iki medios, tada iki minimos ir tada kaip kiaušai lediniam vandenyje susitrauksit į gumuliukus! Galvojat pajuokausit su mumis? Sėkmės! Žmonės jau seniai laukė veiksmo, po Maršo mūsų pajėgos tik dar stiprės, kas dar norit iš lietuvių pasityčiot? 

P.S. buvau "Flagmane" lipdukų ir vėliavėlių įsigyti. Įeinu vidun, o ten dėžių kalnai ir labirintai, visko daug pridėta, nuo žemės ligi pat galvos. Sakau noriu "Didžiojo šeimos gynimo maršo" atributikos. Sako gerai tuoj atnešiu, bet reik iš gamybos tiesiai iš aparatų atnešt, nes viską iškart pakuojam siuntimui, čia neturiu. Palaukiau - atnešė - nusipirkau. Dar prieš išeinant pakalbinau. Sakau:

- O kaip, ar daug užsakymų maršui turit?

- Matei tas dėžes, kur sukrauta buvo?

- Aha, mačiau

- Tai va tiek, kas dien atkraunam, siunčiam paštu, žmonės tiesiai atvažiuoja... tiek užsakymų dar nesam turėję.

Dabar suprantu, kad visi tie sisteminiai ne be reikalo į savo balnus pritriedę.

Mes ateinam!