Pradėtas teismo procesas prieš Covid-19 aferos autorius dėl nusikaltimų žmogiškumui

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/prade... 2021-05-07 16:02:00, skaitė 4333, komentavo 14

Pradėtas teismo procesas prieš Covid-19 aferos autorius dėl nusikaltimų žmogiškumui

Vokietijos advokato Reinerio Fuellmicho vadovaujama daugiau nei 1000 advokatų ir daugiau nei 10 000 medicinos ekspertų komanda pradėjo teisminius procesus prieš CDC (Ligų kontrolės ir prevencijos organicazija), PSO (Pasaulio sveikatos organizaciją) ir vadinamąją Davoso grupę dėl nusikaltimų žmoniškumui.

Apie tai praneša Kanados portalas breaking-news.ca:

e5667645.jpg

Ieškovai remiasi Niurnbergo kodeksu.

Fuellmichas ir jo komanda pateikia įrodymus, kad PGR testas yra klaidingas ir sako, kad nurodymas gydytojams bet kokią gretutinę mirtį pavadinti Covid mirtimi yra sukčiavimas.

PGR testas niekada nebuvo sukurtas patogenams aptikti ir yra 100% klaidingas visų vadinamųjų 35 ciklų metu (Kuo toks svarbus PGR metodas? DNR molekulėse yra saugomas organizmo genomas, tačiau tam, jog būtų įmanoma analizuoti tokią genetinę informaciją reikia gana daug DNR. PGR metodas šią problemą pašalino, nes polimerazės grandininės reakcijos (PGR) metu per trumpą laiką įmanoma nukopijuoti didelį kiekį DNR, paėmus tik nedidelę DNR dalį. Pasitelkiant šilumą, įmanoma atskirti dvi DNR molekulės grandines ir pridėtas DNR statybines medžiagas sujungti su kiekviena grandine. Dėl fermento DNR polimerazės yra sudaromos naujos DNR grandinės ir tokį procesą galima pakartoti milijonus ar dar daugiau kartų. Tai vadinami testo ciklai. Visgi, nepaisant to, koks šis išradimas buvo naudingas mokslui, pats jo išradėjas ne sykį kartojo, jog jo manymu PGR testai nėra patikimi aptikti virusams).

Visi PGR testai, kuriuos prižiūri CDC, nustatomi darant nuo 37 iki 45 ciklų. CDC pati pripažįsta, kad bet kokie tetsų rezultatai, padaryti darant daugiau nei 28 ciklus, nėra patikimi. Tai reiškia, kad daugiau nei 90% tariamų „infekcijų“, nustatytų naudojant šį klaidingą testą, yra nustatytos klaidingai.

Be klaidingų tyrimų ir apgaulingų mirties liudijimų, pati „eksperimentinė“ vakcina pažeidžia Ženevos konvencijos 32 straipsnį. Pagal 1949 m. Ženevos IV konvencijos 32 straipsnį draudžiama „žaloti ir daryti medicininius ar mokslinius eksperimentus, kurių nereikia gydomam saugomam asmeniui“. Pagal 147 straipsnį biologinių eksperimentų su saugomais asmenimis atlikimas yra rimtas Konvencijos pažeidimas.

„Eksperimentinė“ vakcina pažeidžia visus 10 Niurnbergo kodeksų straipsnių, kuriuose numatyta mirties bausmė tiems, kurie siekia pažeisti šiuos tarptautinius įstatymus.

„Vakcina“ neatitinka šių penkių reikalavimų, kad ją būtų galima laikyti vakcina, ir ji pagal apibrėžimą yra medicininis „eksperimentas“ ir bandymas:

„Vakcina“ neva :

1. Užtikrina imunitetą virusui

Tai yra „nesandari“ (ang. „leaky“) genų terapija, kuri nesuteikia imuniteto Covid ir nors teigiama, kad jis covid simptomus mažina, tačiau dviem dozėmis vakcinos paskiepytų žmonių dabar sudaro 60 proc. sunkių ligonių, kurie reikia ER (angl. „emergency room“ – operacinės) arba ICU (intencive care unit – skubios pagalbos).

2. „Vakcina“ neva apsaugo suvakcinuotus nuo užsikrėtimo virusu

Ši genų terapija nesuteikia imuniteto, o dvigubai skiepyti asmenys vis tiek gali sugauti ir išplatinti virusą.

3. Sumažina mirčių nuo virusinės infekcijos atvejus

Ši genų terapija nesumažina mirčių nuo infekcijos. Taip pat mirė dvigubai vakcinuoti, užsikrėtę Covid.

4. Sumažina viruso plitimą

Ši genų terapija vis dar leidžia plisti virusui, nes genų terapija nesukuria jokio imuniteto virusui.

5. Sumažina viruso perdavimą

Ši genų terapija vis dar leidžia perduoti virusą, nes jis nesukuria imuniteto virusui.

Šie Niurnbergo kodekso pažeidimai yra šie:

Niurnbergo kodekso straipsnis Nr. 1: savanoriškas sutikimas yra būtinas

Nė vienas asmuo neturėtų būti verčiamas atlikti medicininį eksperimentą be informuoto sutikimo. Daugelis žiniasklaidos, politinių ir nemedikamentinių ornaizacijų liepia žmonėms susišvirkšti neaiškaus skysčio. Jie nepateikia jokios informacijos apie neigiamą šios genų terapijos poveikį ar pavojų. Viskas, ką iš jų girdite, yra tai, kad tai yra „saugu ir veiksminga“, o „nauda yra didesnė už riziką“. Šalys naudojasi karantinus, prievartą ir grasinimus, kad priverstų žmones vartoti šią vakciną arba jiems būtų draudžiama dalyvauti laisvoje visuomenėje – tam neva reikalingas skiepų pasas arba „žalioji“ kortelė. Niurnbergo teismo proceso metu net žiniasklaida buvo patraukta baudžiamojon atsakomybėn, o žiniasklaidos atstovai buvo nubausti už melą visuomenei, taip pat daugelis gydytojų ir nacių buvo pripažinti kaltais dėl nusikaltimų prieš žmoniją.

Niurnbergo kodaekso str. Nr. 2: neva negalima gauti gerų rezultatų kitais būdais

Kaip išvardyta aukščiau, genų terapija neatitinka vakcinos apibrėžimo ir nesuteikia imuniteto virusui. Yra ir kitų medicininių procedūrų, kurios duoda gerų rezultatų prieš Covid, tokių kaip Ivermektinas, Vitaminas D, Vitaminas C, Cinkas ir sustiprinta imuninė sistema nuo gripo ir peršalimo.

Niurnbergo kodekso str. Nr. 3: Pagrindiniai eksperimentai su gyvūnais ir gamtos ligos istorija

Ši genų terapija praleido bandymus su gyvūnais ir imta taikyti tiesiai žmonėms. Pfizer atliko MRN tyrimus su beždžionėmis, naudojant BNT162b2 MRNR, ir tame tyrime visoms beždžionėms išsivystė plaučių uždegimas, tačiau mokslininkai pasakė, kad nieko tokio, rizika yra maža, nes tai buvo jaunos sveikos beždžionės nuo 2-4 metų amžiaus. Izraelis naudojo „Pfizer“, o Tarptautinis Teismas priėmė skundą, kuriame teigiama, kad po šios genų terapijos 80% pacientų susirgo plaučių uždegimu. Nepaisant šio nerimą keliančio įvykio, „Pfizer“ pradėjo kurti savo Covid „vakcinas“ be bandymų su gyvūnais.

Niurnbergo kodekso str. Nr. 4: venkite nereikalingų kančių ir sužalojimų

Nuo eksperimento pradžios Amerikoje buvo pranešta apie 4000 mirčių ir 50 000 susirgimų dėl vakcinų. Europoje pranešta apie daugiau kaip 7000 mirčių ir 365 000 sužalojimų dėl vakcinų. Tai šiurkštus šio kodekso pažeidimas.

Niurnbergo kodekso str. Nr. 5: eksperimento negalima atlikti, jei yra pagrindo manyti, kad bus sužalota ar mirtis

Žr. Nr. 4, remiantis faktais pagrįstais medicinos duomenimis, ši genų terapija sukelia mirtį ir sužeidimus. Ankstesni mRNR tyrimai taip pat rodo keletą rizikų, į kurias neatsižvelgta atliekant šį dabartinį bandomąjį genų eksperimentą. 2002 m. SARS-CoV-1 smaigalių baltymų tyrimas parodė, kad jie sukelia uždegimą, imunopatologiją, kraujo krešulius ir trukdo angiotenzino 2 ekspresijai. Šis eksperimentas verčia kūną gaminti šį smaigalinį baltymą, paveldintį visus šiuos pavojus.

Niurnbergo kodekso str. Nr. 6: rizika niekada neturėtų viršyti naudos

Susirgus „Covid-19“ 98–99% žmonių pasveiksta. Vakcinos sužalojimai, mirtys ir nepageidaujamas mRNR genų terapijos šalutinis poveikis gerokai viršija šią riziką. JAV ir ES uždraudė neišbandytų vakcinų naudojimą žemės ūkyje dėl vadinamojo Mareko tyrimo, kuris parodė, kad dėl jų atsiranda naujų „karštų virusų“ ir įvairių jų variantų … todėl liga dar labiau žudo. Vis dėlto CDC to nepaisė ir šias vakcinas išbandė žmonėms, žinodama, kad dėl tokių vakcinų gali atsirasti naujų pavojingų variantų rizika. CDC puikiai žino, kad neišbandytų vakcinų naudojimas palengvina dar stipresnių viruso atmainų atsiradimą. Vis dėlto jie to nepaisė, ir šias vankcinas išbandė ant žmonių.

Niurnbergo kodeksko Nr. 7: Bandymai turi būti atliekamas net ir esant galimybei susižeisti, tapti neįgaliu ar mirti

Jokių bandymų nebuvo. Ši genų terapija praleido bandymus su gyvūnais. Farmacijos kompanijų trečios fazės klinikiniai tyrimai su žmonėmis bus baigti tik 2022–2023 m. Šios vakcinos buvo patvirtintos pagal tik pagal Skubios paskirties aktą ir vyriausybės priverstos neteisingai informuotą visuomenę. Vakcinos nėra FDA patvirtintos (FDA – FOOd and drugs administration – JAV maisto ir vaistų administracija).

Niurnbergo kodekso Nr. 8: eksperimentą turi atlikti moksliškai kvalifikuoti asmenys

Politikai, žiniasklaida ir veikėjai, tvirtinantys, kad tai saugi ir veiksminga vakcina, nėra kvalifikuoti. Propaganda nėra medicinos mokslas. Daugelis mažmeninės prekybos vietų, tokių kaip „Walmart“ ir vakcinacijos centrai, nėra kvalifikuoti administruoti eksperimentinę medicinos genų terapiją neinformuotai visuomenei.

Niurnbergo kodekso str. Nr. 9: kiekvienas turi turėti laisvę bet kada užbaigti eksperimentą

Nepaisant daugiau nei 85 000 gydytojų, slaugytojų, virusologų ir epidemiologų pasipiktinimo – eksperimentas nesibaigia. Tiesą sakant, šiuo metu yra daug bandymų pakeisti įstatymus siekiant priversti žmones vakcinuotis. Tai apima privalomas ir priverstines vakcinacijas. Eksperimentiniai „atnaujinimo“ skiepai planuojami kas 6 mėnesius, nepaisant vis didėjančių mirčių ir sužalojimų, kurį jau sukėlė šis eksperimentas. Šie „atnaujinti“ skiepai bus atliekami be jokių klinikinių tyrimų. Tikimės, kad šis naujas Niurnbergo tyrimas užbaigs šį nusikaltimą žmonijai.

Niurnbergo kodekso str. Nr. 10: mokslininkas turi bet kada nutraukti eksperimentą, jei yra tikėtina paciento liga ar mirtis

Statistikos ataskaitų duomenyse akivaizdu, kad šis eksperimentas baigiasi mirtimi ir sužalojimais, tačiau visi politikai, vaistų kompanijos ir vadinamieji ekspertai nesistengia sustabdyti šio genų terapijos eksperimento ir pranešti apie jo žalą neteisingai informuotai visuomenei.

Ką galite padaryti, kad padėtumėte nutraukti šį nusikaltimą žmonijai? Pasidalinkite šia informacija. Priteiskite savo politikams, žiniasklaidai, gydytojams ir slaugytojoms atsakomybę – kad jei jie yra bendrininkai dėl šio nusikaltimo žmonijai, jiems taip pat taikomi Ženevos konvencijoje ir Niurnbergo kodekse nustatyti įstatymai ir kad jie gali būti teisiami, pripažinti kaltais ir nuteisti. Teisminiai procesai juda į priekį, surinkti įrodymai ir didelis augantis ekspertų būrys skelbia pavojų.

Apsilankykite „Covid“ komiteto svetainėje adresu: corona-ausschuss.de ir jei jus paveikė šis nusikaltimas, praneškite apie įvykį, susijusius asmenis ir kuo daugiau informacijos šioje svetainėje – securewhistleblower.com.

Šaltinis: laisvaslaikrastis.lt

Susiję:

Belgų mokslininkas dėl masinio vakcinavimo prognozuoja katastrofą, kiti jo teiginius neigia, pasaulio vyriausybės tyli