Šeimų maršo organizatoriai atmetė pasiūlymą dėl Deimantės Kedytės, prioritetas – genderizmo plėtros stabdymas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/seimu... 2021-05-12 11:10:00, skaitė 1091, komentavo 1

Šeimų maršo organizatoriai atmetė pasiūlymą dėl Deimantės Kedytės, prioritetas – genderizmo plėtros stabdymas

„Didžiojo šeimų gynimo maršo 2021“ organizatoriai atsakė į siūlymą gegužės 15 d. mitinge Vingio parke parodyti vaizdo įrašą su epizodais, kaip 2012 m. gegužės 17 d. valstybės vardu pasitelkus solidų kiekį jėgos struktūrų ir panaudojus smurtą iš savo senelių namų buvo pagrobta mažametė Deimantė Kedytė.

Maršo organizatoriai atsisakė šio siūlymo, motyvuodami, kad jie pasiryžę spręsti bendrus sisteminius klausimus valstybėje ir telkti visuomenę.

„Pirma – mes nesame teisininkai; antra – mes nesame politikai; trečia – mes esame eiliniai Lietuvos piliečiai, susibūrę į iniciatyvinę grupę, kad sutelktume visuomenę ir pateiktume valdžiai reikalavimus sustabdyti genderizmo plėtrą Lietuvoje, Stambulo konvencijos ratifikavimą, įteisinti Šeimos vertybių apsaugą, apsaugoti žodžio ir pasirinkimo laisvę“, - teigiama atsakyme.

Pasak akcijos rengėjų, „tai visos Lietuvos visuomenei bendros ir brangios vertybės“. Jų manymu, neverta išskirti kokio vieno atvejo, atmetant panašius kitus.

„Mes negalime išskirti vieno neatskleisto, galimai, nusikaltimo, tačiau tuo pačiu atmesti begalę kitų, panašių savo pobūdžiu“, - rašoma atsakyme.

Maršo organizatorių teigimu, „išsprendus bendras sistemines blogybes ir apsaugojus Šeimą – pamažu bus išspręsti ir atskiri dalykai, tarp jų ir, galimai, nusikaltimai, kurie iki šiol neatskleisti“.

„Jei mes nesugebėsime apsaugoti Šeimos – atskiri sprendimai nebeteks jokios prasmės“, - nurodo šeimų gynėjai.

Ekspertai.eu primena, kad Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamas mokesčių mokėtojų pinigais išlaikomas valstybinis transliuotojas šio įrašo neparodė todėl, nes nenorėjo pažeisti vaiko teisių.

„Neparodė dėl to, kad tai būtų nepilnamečio vaiko teisių pažeidimas“, - išaiškino valstybinio transliuotojo darbuotoja Rita Miliūtė.