Pasaulio sveikatos organizacija – žvėris, ryjantis mūsų vaikus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-05-17 17:47:00, skaitė 1223, komentavo 10

Pasaulio sveikatos organizacija – žvėris, ryjantis mūsų vaikus

Globalizmo medijos šunų aplotas šeimų karavanas gegužės 15 d. surengė Vilniuje gražią tautinę šeimų šventę. Kova už Lietuvą pasiekė lemiamą stadiją. Arba pinigų šeimininkai iš JAV FRS, siekiantys sumažinti kelis kartus planetos gyventojų skaičių, sunaikins lietuvių tautą, arba mes, kartu su protą nepraradusiais Europos ir Amerikos piliečiais sunaikinsim juos.

https://youtu.be/z5d9XvOlWeA

Gyventojų pertekliaus problema yra Afrikoje, Azijoje, kur vaikų skaičius vienai moteriai siekia 8, bet ne Lietuvoje, Europoje, kur šis rodiklis yra beveik aštuonis kartus mažesnis. Mes nenorime, kad būtų vykdomas lietuvių tautos genocidas, kad mūsų protėvių žemes apgyvendintų išeiviais iš Afrikos ir Azijos.

https://youtu.be/CNSndqqMuyk

O į mūsų Seimą vien š. ir skiedros suplaukia

Šeimų maršo rezoliucijoje pareikalauta pašalinti š. ir skiedras, suneštas Lietuvai nedraugiškų globalistinių jėgų padedant į Seimą ir vyriausybę. Aš kiek pakeičiau savo senelės, gyvenusios Ukmergėje, prie Šventosios upės, posakį: „O prie mūsų kranto vien š. ir skiedros atplaukia“. Labai jau šiandienis Lietuvos Seimas ir Vyriausybė primena upės nešamą purvą, nuo kurio Šeimų maršo dalyviai pareikalavo išsivalyti. Žiūr. priimtą rezoliuciją.

Išvalyti valdžios purvą nepakaks

Man, kaip ir daugumai lietuvių, net sunku įsivaizduoti, kokia grėsmė kyla mūsų Tautai iš globalistų prikurtų tarptautinių organizacijų. Vienas iš tokių globalizmo vampyrų yra Pasaulio sveikatos organizacija, kuri su žmonijos sveikata turi mažai ką bendro.

Pasaulio sveikatos organizaciją – žvėris, ryjantis mūsų vaikus

Tuo metu, kai pažangioji Lietuvos visuomenė ruošėsi „Didžiajam šeimos gynimo maršui 2021“, Rusijoje žmogaus teisių gynėjai surengė reikšmingą 3-čią „Tarptautinę mokslinę-visuomeninę apskritojo stalo konferenciją, tema „PSO – gėris ar blogis Rusijai“.

Užsienio svečiai iš Vokietijos, Švedijos, Ispanijos ir Airijos, dalyvavę renginyje video ryšio pagalba, akcentavo PSO vaidmenį rengiant melagingą „pandemiją“, šios organizacijos melagienas dėl kaukių režimo ir visuotinio skiepijimo, ypač atkreiptas dėmesys į nusikalstamą vaikų skiepijimą.

Aptartas ir PSO vaidmuo mažinant planetos gyventojų skaičių, tam pasitelkiant skiepijimą ir LGBT ideologiją.

https://youtu.be/zp_x6tNJ3uE

PSO absoliutus blogis, kuris tiesiogiai dalyvauja mūsų vaikų išniekinime

Klinikinė psichologė I.J.Medvedeva, Demografinio saugumo visuomeninio instituto direktorė pasakė (3:10:15):

Aš, kaip klinikinis vaikų psichologas, senai žinau apie PSO veiklą. Šiandien daugelis vaikų turi dorovinių ir psichinių sutrikdymų, o tai tarpusavyje tampriai surišta, tai vyksta, kada mums primetama žalingiausios patalogijos. Aš nežinau nieko gero, kas kyla iš PSO. Aš susiduriu su šios organizacijos nusikalstama veikla. Dapatologizavimas transgenderizmo, kuris tik ką buvo priimtas PSO, dėka 11-tos ligų peržiūros. Kas tai jei ne nusikaltimas? Jei sunkiausia psichiatrijos patologija pripažįstama norma, reiškia, kad tai galima reklamuoti ir vaikų aplinkoje, kas jau daroma labai aktyviai Vakaruose nuo kūdikystės.

Dabar noriu perskaityti ištrauką iš PSO dokumento. Maždaug prieš 10 metų PSO sukūrė dokumentą „Standartas seksualinio švietimo Europoje“. Nurodoma, kad tai pagrindas direktyviniams sveikatos, švietimo organams ir specialistams.

PSO direktyviai nurodo į būtinybę:

Skatinimo seksualizavimo vaikų nuo jų gimimo. Kiekvienai vaikų amžiaus grupei numatyti savo etapai. Vaikus nuo 0 iki 4 metų informuoti apie pasitenkinimą liečiant kūną, masturbaciją, nurodoma leisti vaikams suvokti genderinį identitetą ir teisę nagrinėti genderinius ypatumus.

Vaikus nuo 4 iki 6 metų informuoti apie masturbacija ankstyvoje vaikystėje. Informuoti apie vienalyčius santykius. Informuoti apie skirtingas šeimos sąvokas. Skatinti pagarbą įvairioms seksualumo formoms (patologija čia jau pripažįstama norma).

Vaikus nuo 6 iki 9 metų amžiaus informuoti apie įvairius apvaisinimo būdus. Informuoti apie pasitenkinimą liečiant savo kūną. Vaikų masturbacija. Informuoti apie draugystę ir meilę su vienalyčiais.

Vaikus nuo 9 iki 12 metų amžiaus informuoti apie įvairias kontracepcijos rūšis. Leisti vaikams efektyviai naudoti prezervatyvus ir kontraceptines priemones ateityje. Šviesti apie genderinę orientaciją ir skirtumus tarp genderinio identiteto ir biologinės lyties. Informuoti apie pasitenkinimą masturbacija, orgazmą.

Visa tai antidemografinės priemonės. Mano nuomone PSO yra absoliutus blogis.