A. Tapino agonija dėl nepriimto partnerystės įstatymo

Autorius: Andriaus Tapino Faceboom įrašas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-05-26 18:21:00, skaitė 1174, komentavo 7

A. Tapino agonija dėl nepriimto partnerystės įstatymo

Gavę per fizionomiją dėl Partnerystės įstatymo valdantieji turėtų paklausyti Mažvydo Jastramskio patarimo ir skubos tvarka peržiūrėti serialą „Kortų namelis“, kad pasimokytų iš Frensio, kaip reikia whippinti balsus.

O aš pasakysiu dėl ko man bjauru žiūrint į balsavimo rezultatus. Ne dėl nepritarusių krikdemų ar didžiosios dalies valstiečių. Atvirkščiai – jie viešai deklaravo savo vertybes ir nuosekliai jų laikėsi. Vertybės gali nepatikti, bet laikyseną reikia gerbti.

Ir ne dėl tų liberalų ar konservatorių kaip Varkalys, Baublys ar Matulas, kurie išrinkti regionų vienmandatėse ir supranta, kad partija partija, o kai per kitus rinkimus Paprastas Žmogus paklaus „tai ką, brač, balsavai už p*****s”, ką atsakysi?

Ir ne dėl Algirdo Butkevičiaus, kuris ir būdamas premjeru kartojo, kad yra prieš vienos lyties partnerystę.
Ne, man yra bjauru ir gėda dėl labai konkrečių Seimo narių:

Dėl Rimantės Šalaševičiūtės, kuri pasiplovė iš balsavimo, nors dar būdama ministre draskėsi marškinius už partnerystės įstatymo projektą

Dėl bestuburio Viktoro Pranckiečio, kuris perbėgo pas liberalus, buvo išreitinguotas į trečią poziciją ir dabar atsilygino liberalias vertybes išpažįstantiems žmonėms susilaikęs ir sufuckupinęs vieną iš dviejų lemiamų balsų. „Noriu atstovauti laisvei“ – Čmilytei sakė jis. Puikiai suatstovavo.

Dėl penkerius metus liberalu buvusio lyg ir jauno politiko Andriaus Mazuronio, kuris priklaupė DP pozicijoje ir įrodinėja, kad politinė prostitucija yra ne darbas, o pašaukimas

Dėl raudonojo melagio socdemo Tomo Bičiūno, kuris po rinkimų aiškino, kad partnerystės įteisinimas yra reikalingas ir vienalyčiai partneriai yra suprantamas dalykas.

Dėl Vilijos Targamadzės, kuri paskutinę minutę įšoko į socialdemokratų traukinį, kuris ją tikrai atvežė į Seimą, o dabar ji spjovė į partijos vertybes balsuodama prieš. Man sunku suvokti, kai progresyviu ir šviesiu žmogumi iki šiol laikyta edukologė, profesorė, Švietimo ateities forumo vadovė, renkasi aną pusę.

Dėl suknisto hipokrito Zigmanto Balčyčio, kuris 2014 metais kandidatuodamas į prezidentus viešai skelbė – „esu už vienos lyties asmenų partnerystę“, o šiandien balsavo prieš. 

Va dėl šitų žmonių yra šleikštu burnoje. Bet yra kam patinka.