Vokietija deportuoja Balkanų imigrantus, kad atsirastų vietos afrikiečiams, arabams ir kt.

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-05-28 10:23:00, skaitė 991, komentavo 13

Vokietija deportuoja Balkanų imigrantus, kad atsirastų vietos afrikiečiams, arabams ir kt.

Baltosios rasės mirtis yra tai, ko nori mūsų valdovai; „Gailestingumas pabėgėliams“ yra tik pasiteisinimas, kurį dabar be jokių abejonių įrodo baltų pabėgėlių durų uždarymas.

VOKIETIJOS vyriausybė keičia taisykles dėl pabėgėlių, siekdama, kad Afrikos ir arabų imigrantams būtų sukurta libensraum . (gyvybinė erdvė).

Dabar vyriausybė sako uždrausianti 94 000 imigrantų, daugiausia atvykstančių iš Balkanų Europos dalies, siekiančių pabėgėlio statuso Vokietijoje, leidimus.

" Dauguma atvejų yra susiję su prieglobsčio prašytojais iš Balkanų", - sakė Vokietijos federalinės migracijos ir pabėgėlių tarnybos (BAMF) vadovas Manfredas Schmidtas .

„Mes siunčiame apčiuopiamą signalą žmonėms [Balkanų] kilmės šalyse: jei eisite prieglobsčio procedūros keliu, greičiausiai antrą kartą neturėsite galimybės legaliai atvykti į mūsų šalį“

Vokietijos vyriausybė taip pat skelbia atgrasančią imigraciją iš Balkanų, kuri bus rodoma Albanijoje, Kosove, Bosnijoje, Serbijoje ir Juodkalnijoje.

BAMF prognozuoja, kad šalyje yra apie 450 000 „pabėgėlių“, kurie siekia nuolatinės pilietybės, ir Vokietija jiems suteikia vietos.

Afrikoje ir Viduriniuose Rytuose yra daug saugių šalių, į kurias šie „pabėgėliai“ galėtų persikelti. „Pabėgėliai“ tai žino, o mūsų vyriausybės tai žino.

Tačiau priežastis, kodėl visi šie „pabėgėliai“ plūsta į Europą (ir Ameriką, Australiją ir Kanadą), yra ta, kad jie nori gyventi turtingoje šalyje.

Mūsų vyriausybės visiškai įleidžia šiuos imigrantus, nes jie taip pat turi darbotvarkę, ir ši darbotvarkė yra: baltasis genocidas .

Šie anti-baltieji dabar įsivaizduoja pasaulį be baltų šalių, miestų ar rajonų. Kad jie pasiektų šį baltų žmonių genocidą, jie yra ne baltieji imigrantai ir įstatymai, kurie skatina tuos imigrantus į baltus priemiesčius (o ne tik juos visus išmesti į miestų getus).

* * *

Šaltinis: Baltojo genocido projektas