Vaidas Žemaitis. Mūsų viltis – gėjai, zoofilai, pedofilai ir kanibalai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2021-06-14 10:45:00, skaitė 1036, komentavo 42

Vaidas Žemaitis. Mūsų viltis – gėjai, zoofilai, pedofilai ir kanibalai

Taip taip, neapsirikote skaitydami ir aš tikrai neapsirikau taip rašydamas. Pirmiausia noriu nuoširdžiai pagirti gėjus. Pradėkime nuo to, kad jeigu nebūtų gėjų ir jų provokacijų, Lietuvoje būtų nuobodu gyventi. Jeigu jie nereikalautų sau tiek dėmesio, mums nebūtų kur išlieti savo pykčio ir nuoskaudų. Dabar turime gėjus ir visi drąsiai galime stoti į kovą prieš jų propagandą. Galime perdažinėti jų sienas, gatves, suoliukus…

Įsivaizduokite, kad Lietuvoje viskas būtų tas pats, tik be gėjų. Tuomet tektų lieti pyktį ant kažko kitko. Pabandykime paanalizuoti, ant ko gi mes pyktume. Turbūt labiau pyktume ant politikų, kad šie nepakelia atlyginimų, kad karantino sąlygos netenkina ir t.t.

Tiesiog natūraliai labiau lietume pyktį ant politikų ir iš jų galbūt reikalautume atsakomybės. O gal kai kurie pyktį lietų ant žmonos, vyro, vaikų… Kadangi yra gėjai, galime ant jų burnoti, o tiems tai patinka – juos tie burnojimai dar labiau užveda ir tuomet jie sako: „Va, žiūrėkite, kaip mus puola, kaip mus skriaudžia!..“

Taip, gėjai, lesbietės ir visokie kitokie provokuoja paprastus žmones ir iš tų provokacijų daro šou. Tai toks savotiškas žaidimas. Vienas iš puikių pavyzdžių – sienų perdažinėjimas.

O dabar svarbiausia, ką norėjau pasakyti šiuo trumpu rašinėliu – gėjai ir lesbietės yra mūsų pačių veidrodis, mūsų naivumo pasekmė ir apsileidimas. Galime ant jų pykti kiek tik norime, bet jie yra mūsų pačių „pagaminti“ produktai.

Kas toliau?

Zoofilija, oficiozinė pedofilija ir finišui kanibalizmas? Naivumas, abejingumas, bukumas ir kvailumas yra patys tikriausi mūsų priešai, kurių mes nematome, negirdime, nejaučiame, nesuprantame ir prieš juos nekovojame. Kova su pasekmėmis (sienų perdažinėjimai) yra neefektyvūs, nes priežastys lieka nepastebėtos. Galime perdažyti sienas kad ir kiekvieną dieną, bet nuo to niekas nesikeis.

Ačiū gėjams, kad šie pažadina visuomenę, o toji pažadinta pradeda matyti tikrąsias spalvas ir padėtį. Tik va, nežinau, kas pažadins tuos miegančius, tikiuosi, kad zoofilai, pedofilai, o gal kanibalai, kai šiems bus suteikta išskirtinė teisė valgyti homofobus.

Aš noriu prisipažinti, kad nežinau, ką reiškia LGBT ir visokie panašūs trumpiniai. Nepykite ant manęs – aš paprastas žmogus iš kaimo (vienkiemio), todėl labai ir nesistengiu pažinti miestietiškų madų. Kam man jos?..

Žinau tik viena – „spalvotais“ yra tampama, o gimstama tik labai retais atvejais. Na, kaime pas mus tikrai jų nėra, o miestuose jų knibždėte knibžda. Jie atsiranda ten, kur mada, tuštybės, beprasmybė ir žmonės atjungti nuo gamtos.

Pritarimas „Šeimų maršo“ reikalavimui

Būtinai reikia pakeisti LR Seimo žmogaus komiteto pirmininką T. V Raskevičių į kitą Laisvės partijos narį, nes Raskevičius yra blogas. Na, o tuomet jau bus laimėtas ir įvykdytas vienas iš „Šeimų maršo“ reikalavimų. O kai naujasis pastatytas ką nors prisidirbs, ir vėl suorganizuosim „Šeimų maršą“ – tuomet vėl pareikalausime, kad šis Seimo narys būtų pakeistas kitu. Štai taip ir valdysime savo gražią Lietuvą.