DVIGUBI STANDARTAI. Jie įsivaizduoja esantys nebaudžiami

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/strat... 2021-06-23 14:55:00, skaitė 1164, komentavo 3

DVIGUBI STANDARTAI. Jie įsivaizduoja esantys nebaudžiami

Su šiuo žmogumi Andrius Tapinas veda laidą "Auksinis protas" ir problemų su "etika" nekyla. Arūnas Valinskas - „Lenkų partija ir Tomaševskis neturi nieko bendro. Tomaševskis yra absoliutus kolorado vabalas, kuris gaudamas finansavimą savo partijai iš Lietuvos valstybės biudžeto jis yra antivalstybininkas. Tokius reikėtų šaudyt šiaip jau. Po vieną į metus. Pradėt nuo jo, nes tai yra bėda, ką jis daro.

Bet jam užkliūna, galimai provokatorius, galimai pačių ir atsiųstas, protestuotojų minioje sušukęs, kad reikia pakarti Maldeikį, kurį, kaip durniausią, koncervai išsiuntė iš Seimo pabendrauti su protestuotojais: „Laisvės TV“ atsisako priimti apdovanojimą už Laisvės kelio organizavimą iš prezidento Gitano Nausėdos, feisbuke paskelbė visuomenininkas Andrius Tapinas. Anot jo, „pasirinkusi bendrauti su nusikaltėliais ir remdama neteisėtus mitingus, kurių metu siūloma karti Seimo narius“, prezidentūra prarado pasitikėjimą ir tapo toksiška vieta. Prezidentūros teigimu, „laisvoje šalyje kiekvienas laisvas spręsti, kaip priimti jiems skirtus įvertinimus“.

Jie įsivaizduoja esantys nebaudžiami. Jie, gausiai iš biudžeto ir sorošinių fondų mintantys menkystos, galvoja, kad mes nieko nematome, negirdime ir nesuprantame. Klystate! Atpildo valanda - jau greitai!

Jau greitai ir apie tai, kas yra prisiplakėliai, kurie su Lietuvos Šeimų sąjūdžiu nieko bendro neturi.