Mes privalome maišytis

Autorius: Afrolietuvis Šaltinis: lietuvos rytas... 2021-06-26 08:14:00, skaitė 1844, komentavo 32

Mes privalome maišytis

 Butinai leiskite vaikams  ir suaugusiesiems žiūrėti šio vaizdo įrašo; jo atviras raginimas maišyti su skirtingom yra geresnis nei neapdorota pornografija ar uostomieji filmai - iš tikrųjų tai yra savotiškas „uostomasis filmas“ Švedijai ir visoms Vakarų tautoms skirtas sukurti mišrios rasės žmogų ir palaidoti baltąji rasizmą, kad tokie baltieji išgamos kaip Hitleris ir jo pakalikai niekada ateityje negimtu ir pasaulio žmonės gyventu taikiai ir laimingai.

KAMERA Rodo mums angliškos švediškos  blondinės mergaitės, giedančios savo tautos himną, artimą vaizdą. Kamera palaipsniui grįžta atgal, kad parodytų, jog dainuodama ji sėdi, girituoja ir šlifuoja kūną, seksualiai pamylėdama juodaodi   Afrikos vyrą. Tai tik vienas iš daugelio nuostabiu vaizdų, kuris turėtų būti „humoristinis“, kurį Švedijos valstybinė televizija įtraukia į savo naujausią vaizdo įrašą „Mix it Up“.

Daugiausia afrikietišku  / „repiniu“ ritmu vaizdo įrašas (subtitruotas čia anglų kalba) yra atviras kvietimas rasiniam maišymui  tačiau gali nugalėti savo tikslą 1) atviru kvietimu vykdyti supuvosios baltosios  rasistu rasės naikinima; 2) vien tik nuostabumas tų, kurie pateikiami kaip pageidaujami baltų žmonių seksualiniai partneriai; 3) paties lytinio akto pašventinimas naudojant seksualia  kalbą ir vaizdus, ​​kuriuos jautrūs, protingi  toliarantiški baltieji žmonės nerasistai tikri komunistai turėtu būti sužavėti

Nuostabus žmonės , kurie inkubavo, gamino ir sutiko su visa rasės maišymo idėja turėtu but iamžinti kaip tikri komunistai marksistai kovotojai prieš nacizmą.