Tiesioginio eterio metu R. Juknevičienė pareiškė, kad A. Lukašenka yra žmogėdra

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ties... 2021-07-07 20:16:00, skaitė 654, komentavo 6

Tiesioginio eterio metu R. Juknevičienė pareiškė, kad A. Lukašenka yra žmogėdra

„Lietuvos ryto“ televizijos tiesioginio eterio laidoje „Nauja diena“ europarlamentarė, ilgametė landsbergių režimo narė Rasa Juknevičienė pareiškė, kad Aleksandras Lukašenka yra žmogėdra ir jam gresia tarptautinis tribunolas, kartu su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

Įdomu, ar Lukašenka vienas valgo žmones, ar kartu su Putinu?.. Žinoma, kad landsbergistų surinkti duomenys netrukus atskleis visą tiesą ir bus paviešinta išsami informacija apie tai, ar Lukašenka vienas valgo žmones, kiek jų jau suvalgė ir ar tai daro kartu su Vladimiru Putinu…

Matome, kad landsbergių režimui jau visiškai „nurovė stogą“. Kito paaiškinimo rasti tiesiog neįmanoma. Galbūt išsamesnį paaiškinimą galėtų rasti psichiatrai, bet, greičiausiai, jie nedrįs vertinti landsbergių šaikos, kuri turi glaudžių ryšių su Kubos lotynų mafija. Visi nori gyventi ramiai.

Artimiausią savaitę pranašaujami dar didesni karščiai, todėl neatmetama galimybė, kad eteryje pamatysime ir daugiau kliedinčių landsbergistų šaikos narių. O jei karščiai dar sutaps su pilnatimi… Laukime įdomybių.