„Kodėl jais taip rūpinamasi?“ Tai genetinė medžiaga naujo lietuvio gamybai! 2 dalis.

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-07-12 23:51:00, skaitė 834, komentavo 11

„Kodėl jais taip rūpinamasi?“ Tai genetinė medžiaga naujo lietuvio gamybai! 2 dalis.

Pradžia: http://lebionka.blogspot.com/2021/07/kodel-jais-taip-rupinamasi-tai-genetine.html

Visuomenininkas Kęstutis Tamašauskas „Respublikoje“ rašė:

„Dar vienas momentas - atvykus į Pabradę ir pakalbinus ten poilsiaujančius afrikiečius, netrukome pastebėti, kad visi jie - jauni, sveiki, trisdešimties neturintys vyrai. Jie mums teigė esantys iš skirtingų Afrikos kampelių ir vis demonstravo savo raumenis rodydami, kokie jie stiprūs. Tiesa, ko jie tokiais savo poelgiais siekė, paaiškinti taip ir nesiteikė...“

image.png

Raumenų demonstravimas būdingas primatams.

Primatams, artimiausioms Homo sapiens giminėms, raumenų demonstravimas – įprastas reiškinys. Gorilos, po tokio raumenų demonstravimo, dar ima daužyti sau kumščiais į krūtines ir baubti. Šis socialinis elgesys ypač pasireiškia, kai gorilos ima poruotis.

Gali būti, kad nelegalų elgesys padarys įspūdį Pabradės ir kitų provincijos miestelių merginoms, kur yra laikomi Afrikos atėjūnai?

Kodėl Lietuvos šunys bijo juodaodžių?

Buvau liudininku. Žmogus vedė agresyvios amerikiečių Stafordšyrų veislės šunį, gana baisų žvėrį. Priešais ėjo nežinia iš kur Petro Vileišio gatvėje (Vilnius) atsiradę du negrai. Šuo išsigando jų, šoko šalin ir, kaip išprotėjęs, ėmė loti. Šitą šunį sutinku beveik kiekvieną dieną, nebuvau girdėjęs jį lojant. Tai, manau, geriausias įrodymas egzistuojančių rasinių skirtumų. Šuns neapgausi. Jie jaučia fiziologinius skirtumus. Juk šuns uoslė yra kelis šimtus kartų geresnė negu žmogaus. Nieko juk nestebina, kad vaistų aprašymuose yra nurodoma viena dozė baltiesiems, o kita – juodaodžiams.

Tačiau visa tai tik menkniekiai, pagrindinė problema – menki juodaodžių protiniai sugebėjimai, o labiausiai, kad liberastai stengiasi įrodyti, kad šie skirtumai neegzistuoja. Mokslininkai negali taikstytis su mokslo ideologizavimu, faktai yra vienintelė ideologija mokslininkui.

 

image.png

Neoliberalų puolimo prieš Džeimsą Vatsona istorija.

2007 metų spalio 14 d. metais buvusi Nobelio premijos laureato Vatsono darbuotoja Šarlota Xant-Grubbe britų žurnale „Sunday Times“ jį apšmeižė, neva privačiame pokalbyje Vatsonas jai yra sakęs, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

Spalio 19 Vatsonas viešai atsiprašė tų, kuriuos galėjo įžeisti jam priskiriami pasisakymai ir dievagojosi nesuprantąs, kaip jis tai galėjo pasakyti. „Cold Spring Harbor“ laboratorija, kurioje jis pastaruosius 35 metus dirbo rektoriaus pareigose, nepaisant to, suskubo pareikšti, kad nėra vieningos nuomonės su savo garbės rektoriumi ir spalio 25 dieną jį atleido, formaliai dėl brandaus amžiaus. Mokslininkui tuomet buvo 79 metai.

Jau tą pačią dieną, kuomet Vatsonas buvo atleistas iš užimamų pareigų, žurnale „Nature“ pasirodė Pardis ir kt. straipsnis kuriame išaiškinta daugybė skirtumų tarp žmonių populiacijų ir konstatuota, kad skirtingos krypties natūralios atrankos poveikis į žmonių populiacijas atsispindi jų DNR struktūroje. Šie duomenys buvo gauti dėka projekto „Žmogaus genomas“, kurį inicijavo ir kuriam 1989-1992 metais vadovavo Džeimsas Vatsonas.

Liberalų-ortodoksų persekiojamas Vatsonas, kaip ir dera tikram mokslininkui, tęsė savo tyrimus. Kai jam pritrūko pinigų moksliniams darbams, jis pardavė Nobelio premijos laureato medalį. Tai buvo ir yra iki šių dienų vienintelis atvejis šios premijos istorijoje.

2015 metų gegužės 18 d. Vatsonui antrą kartą buvo įteiktas jo paties Nobelio premijos medalis. Jį aukcione, beveik už 5 milijonus dolerių išpirko milijardierius Alšeras Usmanovas ir sugrąžino laureatui. Po įteikimo procedūros, kuri įvyko Maskvos universitete, Vatsonas į televizijos kameras žurnalistams pasakė, kad „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“. Trumpas reportažas apie šį įvykį buvo parodytas ir Lietuvos žiūrovams per 1 kanalą žinių laidoje.

Per nepilnus 10 metų nuo viešo mokslininko „nulinčiavimo“, žmogaus individualaus genomo pilnas ištyrimas atpigo nuo milijono dolerių iki šimto tūkstančių ir šiuo metu jau iššifruota daugybė individualių žmonių genomų. Tie kas turi daug pinigų, net ir liberalai ortodoksai, gali išsitirti savo genomą, visus ten tūnančius onkogenus, DNR-mutacijas, priklausymą tam tikrai žmonių populiacijai, polinkį sirgti šizofrenija, autizmu ir kitomis ligomis ir t.t.

Keista, bet „rasistus“ moksle medžiojančius liberalus neglumina „rasinė diskriminacija“ sporte, tai, kad Olimpinėse žaidynėse, bėgant trumpas distancijas, nėra baltų bėgikų, o žaidžiant šachmatus – juodų, neglumina, kad viena tautinė grupė dominuoja pasaulio bankininkystėje, o juodaodžiai NBA, bet kažkodėl siutina jei mokslininkas tiria žmogaus DNR ir skelbia, arba privačiame pokalbyje aptarinėja tyrimų rezultatus. Ar tai ne ta pati viduramžių inkviziciją?

Dėl protiškai atsilikusių žmonių imigracijos į Europą čia prognozuojamas gyventojų IQ mažėjimas.

Vokiečių portalo Pi-news autorius, pasirašęs pseudonimu daktaras Walter, sprendžia opų Europai klausimą: ką reikės daryti su į Europą plūstančiais juodaodžiais afrikiečiais, kurių suaugusių intelekto koeficientas (IQ) yra lygus baltojo europiečio 9-12 metų vaiko IQ? Kiek geresnė padėtis su kitais šiltųjų Afrikos ir Azijos regionų gyventojais.

Autorius rašo: „Kaip rasistiškai tai nebūtų: skirtingi Žemės regionai turi didelius jų gyventojų vidutinius intelekto skirtumus. Europoje ir Šiaurės Amerikoje vidutinis IQ apie 100, Arabijoje 80 ir tik Centrinėje Afrikoje sudaro apie 60. Suaugęs vidutinis centrinės Afrikos gyventojas turi vienodą intelektą su 9-12 metų europiečio ir baltojo iš Šiaurės Amerikos. Afrikietiškos kilmės Šiaurės amerikiečiai taip pat atsilieka IQ nuo savo tėvynainių iš Europos ir Azijos.

Straipsnio autorius pastebi, kad „IQ silpnos šalys nuo 56 iki 75 yra Centrinėje ir Pietų Afrikoje sudaro unikaliai gilų vidutinio IQ nuosmukį visame pasaulyje. Ten gyvena pagrinde juodaodžiai afrikiečiai.

Autorius žemą juodaodžių afrikiečių IQ bando aiškinti niekuo nepagrįsta „šiuolaikinio žmogaus kilmės iš Afrikos teorija“. Šita teoriją grindžiama, keliais kaulais ir tradicine fraze „gali būti“. Nesenai Kinijoje buvo atrasti 3 milijonų metų senumo žmogaus griaučių fragmentai ir tai galutinai palaidojo „Afrikos teoriją“, kuri buvo taip pamėgta liberalų-globalistų, norinčių mums įteigti: „į Europą atvyksta mūsų juodieji protėviai, džiaukimės“.

Jokių duomenų dėl „išėjimo iš Afrikos“ nėra, išskyrus fantaziją“, - teigia Anatolijus Kliosovas – chemijos mokslų daktaras, Harvardo (JAV) universiteto profesorius nuo 1989 metų.

http://pereformat.ru/2017/03/chto-novogo-o-vyhode-iz-afriki-1/

http://pereformat.ru/2017/03/chto-novogo-o-vyhode-iz-afriki-2/

Demografinis sprogimas žemo IQ šalyse.

Per 50 metų Afrikos gyventojų skaičius išaugo nuo 0,3 iki 1,2 milijardo. Iki 2050 metų Afrikoje gyvens 2,5 milijardai protiškai atsilikusių žmonių. Niekas nežino, kaip spręsti šią problemą. Baisiausia tai, kad šitie protiškai atsilikę, neišaugantys iš 9-12 metų baltaodžio vaiko IQ žmonės, imigruoja į Europą ir naikina Europos civilizaciją.

Apie juodaodžių protinius sugebėjimus yra rašęs JAV gyvenantis profesorius-fizikas Markas Zalcbergas straipsnyje „Sunku pavydėti Amerikos juodaodžiams. Jiems leidžiama gyventi nedirbant! Prof.Markas Zalcbergas“

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/sunku-pavydeti-amerikos-juodaodziams.html

JAV ant rasinio karo slenksčio.

Galimo rasinio karo priežastis – liberalų taip aukštinama „įvairovės“. Jį stabdo tik tai, kad baltieji čia prarado rasinės tapatybės jausmą, atsiradusį dėl valdžios ir MIP spaudimo.

JAV grėsmingai prasidėjo juodaodžių kultūros normų primetimas baltiesiems. Amerika visiškai pertvarkoma, kad atitiktų juodaodžių troškimus, rašo Fred Reed ir pažymi, kad vyksta „matematikos mokymo programos supaprastinimas, nes juodaodžiams prastai sekasi matematika, anglų kalbos gramatikos mokymas naikinamas, nes juodaodžiai negali arba nenori jos išmokti, stojamieji egzaminai į elitines aukštąsias mokyklas naikinami, nes juodaodžiai jų neišlaiko...“ (…)

Reed pažymi, kad „juodųjų intelektinių standartų primetimas šaliai, kuri konkuruoja su drausmingais, stropiais, gabiais ir itin gausiais Kinijos inžinieriais, turi akivaizdžių pasekmių, kurios jau dabar jaučiamos. Didelė dalis baltųjų gyventojų, tai suvokdami, pyksta ir darosi vis piktesni. Nuosmukis prasidėjo galbūt tada, kai Aukščiausiasis Teismas uždraudė darbdaviams naudoti IQ testus, nes juodaodžiai negalėjo jų įveikti, ir leido taikyti pozityviąją veiklą, rasinę diskriminaciją baltųjų atžvilgiu, nes be jos juodaodžiai negalėjo tobulėti. Šis nesugebėjimas yra rasinės problemos šaknis.“

Autoriaus žodžiais, daugelis miestų dabar tik formaliai yra Jungtinių Valstijų dalis. Juodaodžių minios be jokių pasekmių daro, ką nori. Jis pateikia kraupius juodaodžių siautėjimo faktus:

„Juodaodis nušauna parduotuvės pardavėją už tai, kad šis liepė jam užsidėti kaukę. Arba juodaodis peiliu subadė 96 metų azijietę. Juodaodis nušauna baltąją moterį, nes ji jį kliudė eisme. Juodaodis išmeta baltąjį penkiametį iš trečio aukšto balkono. Juodaodis vyras peiliu užmuša keturmetį. Juodaodis vyras šauna baltaodžiui penkiamečiui į galvą. Psichologija čia keista. Šaudymas į vaiką be jokios provokacijos liudininkų akivaizdoje, jo išmetimas iš balkono liudininkų akivaizdoje arba pareigūno nušovimas už tai, kad jis pasakė: "Prašom užsidėti kaukę", už kuriuos neabejotinai gresia kalėjimas iki gyvos galvos arba artimas kalėjimui bausmė, glumina. Valdžia ir žiniasklaida slepia, kas vyksta. Nusikaltimų istorijose vis dažniau neskelbiama nusikaltėlių rasė ar nuotrauka".

"Ką daryti?" Deja, nieko negalima padaryti. Viskas, kas galėtų padėti, yra politiškai neįmanoma, o viskas, kas politiškai įmanoma, nepadės, reziumuoja Reed.

image.png

Jie Lietuvos duobkasiai!

Dr. Algimanto Lebionkos straipsniai Telegram: https://t.me/lebionka