Nenorintys skiepytis su darbu galės atsisveikinti, kol savanoriškai nepersigalvos ir vakcinuosis

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/nenor... 2021-07-17 06:52:00, skaitė 869, komentavo 15

Nenorintys skiepytis su darbu galės atsisveikinti, kol savanoriškai nepersigalvos ir vakcinuosis

V. P. Andriukaitis.

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) specialiuoju pasiuntiniu Europos regionui prisistatantis socialdemokratas Vytenis Povilas Andriukaitis pranešė, kad tie kurie nenorės skiepyti nuo koronaviruso, neturės teisės dirbti, todėl nieko neužsidirbs.

Politikas nepriklausomam Žmonių partijos leidiniui pritarė valstybės lyderio Gitano Nausėdos išsakytai kritikai, kad pasiekti vakcinacijos tempai nepakankami – bandos imunitetas dėl nemažos dalis visiškai neatsakingų gyventojų nepasiektas.

„Yra objektyvūs skaičiai, kad nepasiekta iki norėto termino, kad iki mūsų valstybės šventės būtų vakcinuota apie 70 proc. Lietuvos gyventojų. Aš nežinau, ar (tikslas) buvo nerealus. Stebėjau procesą, ir ne vieną kartą esu pastebėjęs, kad iš pat pradžių, kai tik prasidėjo ženklai, kad vakcinos tuoj bus, reikėjo ypatingai motyvuoti žmones būti norinčiais vakcinuotis“, - pasakė V. P. Andriukaitis.

Tikimasi, kad be darbo pasėdėję žmonės susipras ir eis vakcinuotis, tam kad turėtų galimybę dirbti ir užsidirbti pragyvenimui bei taip prisidėtų prie bendrojo gėrio.