Ieškantiems degtukų tamsiame kambaryje – verdiktas: pandemija tęsis mažiausiai iki 2025 m.

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/ieska... 2021-07-18 16:47:00, skaitė 1082, komentavo 1

Ieškantiems degtukų tamsiame kambaryje – verdiktas: pandemija tęsis mažiausiai iki 2025 m.

V. P. Andriuskaitis. Nuotr. facebook.com

Nepriklausomas Žmonių partijos portalas pranešė, kad pandemija šiemet nesibaigs.

„Ieškantiems šviesos tunelio gale, – ne toks įkvepiantis Pasaulio sveikatos organizacijos specialiojo pasiuntinio Europai, socialdemokrato Vytenio Povilo Andriukaičio verdiktas: globaliai pandemija šiemet nesibaigs“, - skelbiama publikacijoje „Ieškantiems šviesos tunelio gale – Andriukaičio verdiktas: pandemija šiemet nepasibaigs“.

Pasak, V. P. Andriukaičio „didelė tikimybė, kad teks skiepytis sezoniškai“.

„Didelė tikimybė, kad pandemija rudenį nepasibaigs. Didelė tikimybė, kad naujos atmainos bus. Labai didelė tikimybė, kad koronavirusas taps sezoniniu ir endeminiu. Didelė tikimybė, kad teks skiepytis sezoniškai“, - Landsbergių leidiniui atskleidė socialdemokratas.

Vyriškis ypač pagarsėjo prieš kelias dienas, kai paragino neleisti dirbti visiems, kurie nėra išsivakcinavę. Apie tai skelbėme publikacijoje „Nenorintys skiepytis su darbu galės atsisveikinti, kol savanoriškai nepersigalvos ir vakcinuosis“.

Ekspertai.eu primena, kad minėta pandemija nesibaigs nei 2022, nei 2023, nei vėlesniais metais. Pasaulinė koronaviruso pandemija turėtų nurimti 2025 metais, nes taip numatė Pasaulio bankas. Būten tiek laiko pasaulio pinigų šeimininkai numatė savop finansinių problemų išsprendimui (su Pasaulio banko dokumentu anglų ir rusų kalbomis galima susipažinti ČIA).

O, kad pradėjusiems skiepytis nuo koronaviruso tai reikės daryti visą likusį gyvenimą, ekspertai.eu taip pat ne kartą skelbė, čia nebūtina būti dideliu žinovu.

Kaip dideli vaistų ir medicinos žinovai nėra ir tie, kurie aktyviai ir agresyviai agituoja skiepytis bei ragina stipriai bausti tuos, kurie nesiskiepyja. Vienas tokių aktyvistų-medicinos žinovu skelbiasi ir Lietuvos prezidentas, oficialaus įvaldovobimo siekiantis Žmonių partijos patriarchas Vytautas Landsbergis bei jo bendraminčiai politikai.

Plačiau su nemeluojančiųju ir nemelagiu lyderiu V. Landsbergio ryžtu galima susipažinti publikacijoje „Iššovė Lietuvos prezidentas – perspėti neišsivakcinavę bei pabėgėliai“.

P. S.

Susiję:

Dulkio kantrybė trūko – kas savanoriškai nesivakcinuos, turės mažiau laisvių