Žemaičiai priešinasi! Kviečia į mitingą Telšiuose 08.04 d. (tiesioginė transliacija)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/zema... 2021-08-04 16:00:00, skaitė 1287, komentavo 3

Žemaičiai priešinasi! Kviečia į mitingą Telšiuose 08.04 d. (tiesioginė transliacija)

BRANGŪS ŽEMAIČIAI! Kviečiame 2021-08-04 d. 16:00 val. atvykti i mitingą prie TELŠIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ir IŠREIKŠTI SAVO NUOMONĘ DĖL Į MŪSŲ ŠALĮ PLŪSTANČIŲ MIGRANTŲ APGYVENDINIMO TELŠIŲ RAJONE. TAIP PAT IŠREIKŠTI NUOMONĘ DĖL PRIEVARTOS SKIEPYTIS ARBA TESTUOTIS tam, KAD IŠSAUGOTUM SAVO DARBO VIETĄ. MES UŽ LAISVĄ PASIRINKIMĄ IR UŽ MŪSŲ VISŲ ATEITĮ!!! Mitingas vyks 16:00 val. Dirbančių žmonių lauksime po darbo valandų. Pabendrausime, išsakysime savo nuomonę. Visa informacija telefonu: 867876733, arba el. paštu: donataspikelis@gmail.com, Donatas Pikelis.

Organizuojamas piketas neapsiėjo ir be valdžios trukdžių. Telšių administracijos direktorius Tomas Katkus, pažadėjęs, kad bus suteikta galimybė pasijungti elektrą, staiga persigalvojo ir mitingo organizatoriui Donatui atsisakė suteikti galimybę pasijungti elektrą, nors prieš kelias dienas buvo vyriškai pažadėjęs.

Organizatoriai rankų nenuleido, todėl susiorganizavo elektros generatorius, kad galėtų pajungti garso įrangą. Renginyje planuoja dalyvauti Seimo nariai Petras Gražulis, Dainius Kepenis ir kiti politikai, kuriems bus galima užduoti klausimus.

Renginys bus transliuojamas tiesiogiai.