Reali istorija ką tik Rietavo parduotuvėj prie kasos

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/real... 2021-08-09 00:29:00, skaitė 1409, komentavo 3

Reali istorija ką tik Rietavo parduotuvėj prie kasos

Ką tik parduotuvėj prie kasos viena moteris sukosėjo ir pajuokavom, kad korona. Sako – „ne ne, turiu bronchinę astmą. O korona jau persirgau.“ Sakė, sirgo apie 15 dienų, gydėsi namie. Kadangi turi astmą, sakė, tos 15 dienų praėjo gana sunkiai. Bet praėjo. Tuo metu kasininkė ilgai suvedinėjo duomenis į „Perlo“ terminalą, tai buvo laiko pakalbėti.

Ir tada ji pradėjo pasakoti apie skiepus. Sako „bet nei už ką nesiskiepysiu.“ Nustebom, nes žmogus su astma ir greičiausiai yra rizikos grupėj. Paprasta moterėlė, ne kokia antivakserė, „paveikta melagienų“.

Sako – „artimą giminaitį visiškai suparalyžiavo po pirmo skiepo. Prasidėjo tirpimas galvos srityje, nugaroj… Atsidūrė ligoninėj. Kraujo krešulys. Šiaip ne taip atpumpavo, bet pasekmės iki šiol liko. Tai jis antros dozės kategoriškai atsisakė. O aš pati geriau mirsiu, bet nesiskiepysiu. Neduok Dieve, tikrai ne… Jei neįleis į parduotuvę, nenumirsiu“.

Ir dar pasakė, kad ligoninėj pilna sergančių paskiepytų žmonių, bet viešai niekas to neskelbia.

Vyras, apie kurį ji pasakojo, buvo sveikas 47 m. vyras. Sveikas iki skiepo, po kurio susigadino gyvenimą. Paskiepytas buvo AstraZeneca (dabar Vaxzevria).

Kaip ten? Petys už laisvę?

Ar dar drįstat kažką aiškinti apie „pasiaukojimą vardan žmonijos“? Gal kiek per didelė auka?

Tokie realybėj išgirsti pavyzdžiai sukrečia.

Teksto autorius ir istorijos pasakotoja redakcijai žinomi