„Landsbergių šaiką“ į Lukiškes!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-15 15:34:00, skaitė 812, komentavo 12

„Landsbergių šaiką“ į Lukiškes!

Filmuoti kadrai ir landsberginių „politikų“ pareiškimai su kaupu įrodo: riaušes prie Seimo rugpjūčio 11 dieną organizavo „Landsbergių šaika“. Sieti Astros Astrauskaitės inicijuotą rugpjūčio 10 d. mitingą su rugpjūčio 11 d. naktinėmis riaušėmis gali tik jų galima organizatorė - visiška bilotaitė. O siejo ji savo galimai organizuotas riaušes ne tik su mitingu, bet ir su neteisėtu migrantų maištu, net su iš URM prarastais slaptais dokumentais.

Pas idiotus dažnai nutinka, kad slaptus dokumentus praranda. Pavyzdys – JAV prezidento Bideno sūnus Hunteris, kuris nuolatos savo kompiuterius palieka pas prostitutes. Taigi.

Dar 11 d. paaiškėjo, kad dokumentai iš URM buvo praganyti dar pernai!

Vakar Astra Astrauskaitė pati papasakojo Komentaras TV laidoje apie organizavimą mitingo, išsakė savo nuomonę apie tragišką dabartinę padėtį Lietuvos, atsidūrusios ant egzistencinės prarajos krašto, įvardino šios padėties pagrindinius kaltininkus, tarp kurių pirmu smuiku groja "landsbergių šaika". Prelegentė nurodė ir „Landsbergių šaikos“ vietą – Lukiškes.

https://www.youtube.com/watch?v=jatSda6e_ks

Astros sukviestas 20-tūkstantinis mitingas pavyko. Tai sukėlė "landsbergių šaikos" šuniukų lojimo chorą. Amtelėjo ir Vilniaus savivaldybės jaunikis, giliai įklimpęs į korupcijos skandalus „Laisvės“ partijos lyderis Remigijus Šimašius. Paaiškėjo, kad idealiai tvarkinga mitingo vieta jo ligotose smegenyse tapo nešvaria, o jai sutvarkyti prireikė per 1000 eurų!

Realybė, įamžinta daugelyje video, visai kitokia. Neverta stebėtis, "landsberginė šaika" gyvena kitoje realybėje.

image.png