Rugsėjo 10-ąją planuojantiems vykti į mitingą A. Bilotaitės grasinimai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rugs... 2021-08-27 12:46:00, skaitė 843, komentavo 13

Rugsėjo 10-ąją planuojantiems vykti į mitingą A. Bilotaitės grasinimai

Asociatyvinė nuotrauka "Giltinė"

Policijos departamento ir Viešojo saugumo tarnybos vadovai pristatė rugpjūčio 10 dieną prie Seimo vykusio mitingo, vėliau peraugusio į riaušes, analizę.

Pareigūnai taip pat pateikė išvadas ir taktinius sprendimus, kaip ateityje rizikinguose masiniuose renginiuose bus užtikrinama viešoji tvarka ir saugumas.

Pamokos išmoktos ir šiandien pareigūnai bei operacijos vadovai gerai žino, ką reikėtų daryti kitaip.

Riaušių organizatoriams ir kurstytojams siunčiame aiškią žinią, kad brutalūs veiksmai bus stabdomi, o už Susirinkimų įstatymo pažeidimus ir teisėtų pareigūnų reikalavimų nevykdymą gresia atsakomybė, kurios išvengti nepavyks.

Po rugpjūčio 10 d. riaušių prie Seimo pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai, įtarimai pareikšti daugiau nei 30 asmenų. Šiuo metu nė vienam jų įtarimai nėra panaikinti, taikomos įvairios kardomosios priemonės.

Šiandien svarbu ginti Valstybę nuo išorės priešo, o ne stumdytis šalies viduje. Visas problemas spręskime taikiai ir kalbėdamiesi, o ne daužydami vieni kitus. Tai ne mūsų tautos kelias.

Šiandien pyktis ir neapykanta – blogiausi patarėjai. Laisvoje visuomenėje kiekvienas turi teisę išsakyti savo tiesas, kritikuoti valdžią ar teikti pasiūlymus, tačiau tai turi vykti taikiai ir civilizuotai.

Miss Foto Klaipėdos misių rinkimuose, Landsbergių šaikos narė, save pristatanti Vidaus reikalų ministre Agnė Bilotaitė