Aurimas Guoga: Galimybių ar paklusnumo pasas?

Autorius: Aurimo Guogos Facebook įrašas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-08-30 22:54:00, skaitė 475, komentavo 9

Aurimas Guoga: Galimybių ar paklusnumo pasas?

Kaip laivelį pavadinsi, taip ir ir plaukios, sako rusiška patarlė. O rabiai sako, kad jei priešas tau įsiūlė savo sąvokas, tai mūšio baigtis nulemta dar jam neprasidėjus.

Leftistų vyriausybė, aišku, atsineša savo sąvokų rinkinį: jie už lygybę šeimoje, užkardinėja pandemiją, kovoja su klimato kaita. Matote kaip požiūris į juos iškart gerėja vos priimame jų sąvokas?

Taigi reikia būti atidiems dėl jų atsinešamų sąvokų. Priimsite jas - tik laiko klausimas kada leftistai primes savo tvarką. Taip pat galiu jus patikinti, kad jūsų siūlomų sąvokų jie nenaudos.

Jie sėkmingai mums įpiršo jiems svarbiausią šiuo metu sąvoką - galimybių pasas.

Ši sąvoka suponuoja, kad atlikę tam tikrus veiksmus įgysite papildomų galimybių. Valdžia tokiems yra maloninga ir suteikia teisę keliauti, pasėdėti restoranuose, apsipirkti ne pirmo būtinumo parduotuvėse.

Sąvoka "galimybių pasas" numato, kad iki jo tokių laisvių neturėjote, o nuo paso išdavimo įgijote. Vartodami šią sąvoką susitaikote, kad iki paso buvote beteisis, o valdžia kaip kokiu medaliu teisėtai jus apdovanojo. Svarbiausia - kad viskas čia taip ir turėjo būti.

Terminas "galimybių pasas" tarp eilučių sako, kad visos jūsų teisės ir laisvės kyla iš šios vyriausybės, šiuo atveju iš PIŠ.

Todėl vartoti šią sąvoką - tai išduoti savo teises ir demokratinius šalies pagrindus.

Ką vietoj to? Vietoj to sakykite "paklusnumo pasas". Jis reikštų, kad visi, kurie atsisako savo teisių ir paklusniai vykdo valdžios nurodymus, įgauna savo paklusnumą liudijantį dokumentą. Už tai vyriausybė jiems grąžina dalį turėtų laisvių.

238721170_10226384471580015_1789411465127350995_n.jpg