Rugsėjo 10 d. prie Seimo LGBT aktyvistei V. Kolbešnikovai leisiu pačiulpti, o TV3 tai nufilmuoti

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-07 14:27:00, skaitė 924, komentavo 22

Rugsėjo 10 d. prie Seimo LGBT aktyvistei V. Kolbešnikovai leisiu pačiulpti, o TV3 tai nufilmuoti

Rugsėjo 10 d. aš eisiu protestuoti prieš valdžios vykdomą Lietuvos naikinimą ir Lietuvių Tautos genocidą. Manau, kad šiame mitinge, kaip ir rugsėjo 4d. parade Kaune, dalyvaus JAV ambasadorius. Gali būti, kad prie jo prisidės kiti Lietuvą mylinčių valstybių ambasadoriai. Jų šalys dabar kovoja už demokratiją Afganistane, gal pakovos ir už demokratiją Lietuvoje?

Tikėtina, kad Rugsėjo 10 d. šiame protesto renginyje dalyvaus ir viena iš pagrindinių „Kaunas pride 2021" eitynių organizatorių Viktorija Kolbešnikova. Dienraštis „Respublika“ rašo, kad „būtent ji vedė visą gėjų ir lezbiečių „Kaunas pirde 2021" eitynių ceremoniją, pristatinėjo kalbančiuosius, skaitė manifestą“.

image.png

Kad nereikėtų vargti, slapukauti, nei Kolesnikovai, nei TV3, aš siūlau savo paslaugas šiai provokatorių kompanijai Rugsėjo 10 d. renginio metu.

Tikras, nors ir senas penis, manau, geriau už muliažą! O tai nufilmavus ant Respublikinės bibliotekos laiptų, Seimo fone, koks puikus būtų kadras!

Noriu pastebėti, kad mano penis dalyvavo visuose Sąjūdžio mitinguose, renginiuose, Steigiamajame Sąjūdžio suvažiavime, virš trijų dešimtmečių tabalavo mokslinėse laboratorijose, todėl gali nemažai papasakoti Kolbešnikovai apie molekulinę biologiją, genetinę inžineriją, lyties biologiją ir lytines anomalijas, kuo moteris skiriasi nuo vyro, o žmogus nuo primityvių gyvybės formų, keičiančių lytį. Tai bus abipusė nauda mano peniui ir Kolbešnikovai, kuri galės kai ką sužinoti apie lyčių biologiją, genetiką.

Penis, laižomas LGBT aktyvistės, peniu tapusio Seimo fone – Kanų kino festivalio prizas - garantuotas!

Šaltiniai: