EITI Į RINKIMUS! Specialiai visiems rinkiminio LOCHOTRONO dalyviams ir entuziastams • 7539 rugs. 28

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/HR1w0LXgc58... 2021-09-28 19:48:00, skaitė 801, komentavo 17

EITI Į RINKIMUS! Specialiai visiems rinkiminio LOCHOTRONO dalyviams ir entuziastams • 7539 rugs. 28

Gavau laišką - kreipimąsi kviečiantį agituoti ir motyvuoti žmones eiti į rinkimus...

Ką gi, agituoju ir motyvuoju, kaip sugebu:

https://youtu.be/HR1w0LXgc58

Laiškas nuo "Info":

Turiu prašymą išsikelti pagrindinį tikslą motyvuoti žmones eiti į rinkimus, nes kiekviena iš sisteminių partijų turi apie 10 proc. „užcementuotų“ balsuotojų, kurie balsuos už savo partijas nepaisant visko.

Kadangi dauguma žmonių nevaikšto į rinkimus, todėl nors sisteminės partijos turi tik mažumos Lietuvos dalies palaikymą, jos vistiek laimės rinkimus bei tęs savo politiką.

Kaip manote, galbūt todėl valdantiesiems yra dalinai vienodai reitingai. O jei dauguma Lietuvos  ateitų į rinkimus, sisteminės partijos taptų automatiškai nereikšmingomis.

Neatrodo, kad sistemos galia laikosi būtent ant didžiosios dalies Lietuvos žmonių pasyvumo? Sisteminiai yra aktyvūs tik per rinkimus, o anti – sisteminiai tik per protestus?

Įššūkis tame, jog dauguma Lietuvos žmonių nenori nueiti į rinkimus vieną kartą į keturis metus, bet nueis į protestą vieną kartą į keturis metus. Bet jei šie asmenys eitų balsuoti, juk daugiau nebereikėtų protestų.

Todėl prašymas jau šiuo laiku, likus 3 metams iki rinkimų, pradėti metodiškai motyvuoti žmones į rinkiminį dalyvavimą, į anti – sisteminį aktyvumą pačiu reikšmingiausiu metu.

Kokia prasmė iš priešlaikinių rinkimų, jei į juos vaikšto pagrinde konservatorių bei liberalų užkietėję fanai? Ar gi esant šiom aplinkybėm jie nevaldys amžinai?