Koronės gamintojai atvirauja

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-06 16:37:00, skaitė 747, komentavo 3

Koronės gamintojai atvirauja

Slapta kamera "Veritas" nufilmuotame 10 minučių video įrašė trys "Pfizer" kompanijoje dirbantys mokslininkai pasakoja, kad natūralūs antikūnai, susidarantys užsikrėtus Covid-19, yra pranašesni už vakciną.

https://www.youtube.com/watch?v=On5RYFbcxWY

"Kai kas nors yra natūraliai atsparus, pavyzdžiui, gavęs COVID, jis tikriausiai turi daugiau antikūnų prieš virusą... Kai iš tikrųjų gaunate virusą, pradedate gaminti antikūnus prieš kelias viruso dalis... Taigi, tuo metu jūsų antikūnai tikriausiai yra geresni nei skiepijant [COVID]", - sakė mokslininkas Nikas Karlas. "Miestui [Niujorkui] reikia kaip vax kortelių ir visa kita. Tiesiog siekiama, kad neskiepytiems žmonėms būtų taip nepatogu, kad jie tiesiog pasakytų: "F*ck it. Aš pasiskiepysiu. Suprantate?" - pridūrė jis.


Pažymėtina, kad rugpjūčio pabaigoje žurnale "Science Magazine" paskelbtame Izraelyje atliktame išankstiniame tyrime nustatyta, kad natūralus imunitetas pasveikus nuo Covid-19 daug geriau apsaugo nuo delta atmainos nei vakcinos.

Antrasis "Pfizer" darbuotojas, vyresnysis asocijuotas mokslininkas Chrisas Croce'as antrino Karlui, sakydamas, kad tie, kurie turi natūraliai įgytą imunitetą, yra "tikriausiai labiau" apsaugoti nuo vakcinos.

Veritas žurnalistas: "Vadinasi, esu gerai apsaugotas [antikūnais]?"

Chrisas Croce'as, "Pfizer" vyresnysis mokslinis bendradarbis: "Taip."

"Veritas" žurnalistas: "Pavyzdžiui, tiek pat, kiek ir vakcina?"

Krosas: "Ar tai, ką žinote?" - "Ne: "Tikriausiai daugiau."

Veritas žurnalistas: "Kaip tai? Kiek daugiau?"

Kročė: "Greičiausiai esate apsaugotas ilgiau, nes buvo natūrali reakcija".

Tada Kročė pataria slaptai "Veritas" žurnalistei "palaukti" su vakcina, kol susilpnės natūralus imunitetas, nes ji jau buvo pasiskiepijusi Covid-19.

Trečiasis "Pfizer" mokslininkas Rahulas Khandke teigė, kad "Pfizer" spaudžia darbuotojus slėpti neigiamą informaciją nuo visuomenės.

"Mes esame auklėjami ir mokomi, kad skiepai būtų saugesni nei iš tikrųjų COVID." Atvirai kalbant, mums teko surengti tiek daug seminarų apie tai. Jūs net neįsivaizduojate.

"Jei jums yra susiformavę [COVID] antikūnai, turėtumėte sugebėti įrodyti, kad jie susiformavo", - sakė jis.

Tuo tarpu Kročė pripažino, kad "Pfizer" atlieka tyrimus, siekdama nustatyti, ar jų vakcina sukelia miokarditą jaunesniems asmenims.

"Taigi, taip, mes darome, ką tik išsiuntėme, pavyzdžiui, 3 000 pacientų mėginius, kad ištirtų, pavyzdžiui, padidėjusį troponino kiekį (širdies priepuoliui nustatyti), kad pamatytume, ar tai susiję su vakcina - ar panašiai..."

Kas nutiks šiems tiesos sakytojams, kurie nusprendė būti itin atviri su "Project Veritas" žurnalistu, klausia JAV portalas Zerohedge.

https://www.zerohedge.com/covid-19/veritas-records-pfizer-scientists-your-antibodies-probably-better-vax-after-infection-wait

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka