Dieduko padėka LRT...rastams už chaliavinį cirką

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-28 17:59:00, skaitė 1103, komentavo 4

Dieduko padėka LRT...rastams už chaliavinį cirką

Lietuvos gi seneliai nesikandžioja, kaip anie atsibastę žvėreliai, kur už pusantro tūkstančio ant mūsų sprando sėdi. Gal ir kąstų seneliai, iš tokio šuniško gyvenimo, bet, valdžios ponų laimei, dantų neturi. Penki šimtai eurų, kuriuos valstybė skiria, dabar nepakanka net vienam dančiui protezuoti. Na, o tie keli nuo vaistų likę centai - kruopoms ir makaronams. Dar LRT...rastai ant ausų kelis makaronus kasdien užmeta. Taip ir gyvena išpederastintoje Marijos žemelėje seneliai.

Apie pramogas

Jokių pramogų seneliams nebeliko, kokios pramogos ubagams. Jie gi ne JAV ambasadoriai, kad po Valdovų rūmus su pilnomis burnomis karnavalus rengtų ir virusais aplinką terštų.

Taigi, didelis ačiū LRT...rastams už chaliavinį cirką prie Nausėdijos!

Labiausiai man patiko pagrindinė LRT...rastų artistė, labai į drūtą diedą panaši. Ir scenarijus jai buvo geras parašytas. Ta boba vis marmėjo, kad jos vaiką skriaudžia, o po dienos parodė dar vieną tokią pačią bobą, tik su kažkokiu „snargliu“ panosėje, pasakė, kad tai ir yra tas skriaudžiamas vaikas, kuris su kažkuo nori susituokti, o Nausėda neleidžia.

Aš skaičiau, kad toks tūlas Kaligula pačiais įvairiausiais būdais su kuo panorėjęs ženijosi, bet jokios problemos nekildavo dar prieš du tūkstančius metų!

Cirko prie Nusėdijos režisieriai, reikia pripažinti, nebuvo originalūs, pasinaudojo Ilfo ir Petrovo „Dvylikos kėdžių“ idėja su vaiku.

Pamenate, kai Kisa Vorobjaninovas į politinių agitatorių laivą vedė savo sukčių kompanioną?

Pamenate?

„Čia mano berniukas!- sakė bilietų kontrolieriui Vorobjaninovas. - Kas pasakys, kad tai mergaitė?“

Taip ir čia, prie Nausėdijos, kas pasakys, kad ta boba su „snargliu“, nėra anos bobos, bes snarglio, vaikas? Nesvarbu gi, kad tam "vaikui" 30 ar 40 metų!

Naivūs pensininkai, kaip aš, tikėjomės pamatyti moksleivę, sorošininkų išdulkintais smegenimis, o čia... dar viena drūta boba, tik su „snargliu“ panosėje.

Prastas buvo LTR...rastų cirkas, bet chaliavinis!