Stefan Schubert apie nekontroliuojamos migracijos pasekmes: „Vakarų Europa grimzta į klanų terorą“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-31 13:17:00, skaitė 450, komentavo 2

Stefan Schubert apie nekontroliuojamos migracijos pasekmes: „Vakarų Europa grimzta į klanų terorą“

Sorošų ir švabų galimai nupirkti Lietuvos politikai atvirai meluoja, kad musulmonų ir juodaodžių vežimas į ES yra gėris, nurodomi „sėkmingos“ atėjūnų migracijos pavyzdžiai: Švedija, Vokietija, Nyderlandai. Tai melas. Šį melą savo straipsnyje, kurio vertimą pateikiužemiau, demaskuoja žinomas Vokietijoje rašytojas ir publicistas, buvęs policijos karininkas, Stefan Schubert.

Nors per Bundestago rinkimų kampanijos metu žiniasklaida ir politikai atsisakė net diskutuoti apie tamsiąją nekontroliuojamos masinės imigracijos pusę, klanų nusikalstamumas plinta viruso greičiu. Dabartinės sąlygos Švedijoje ir Nyderlanduose labiau primena tokias "narkomafijos valstybes" kaip Kolumbija, o žmogžudysčių klanų aplinkoje daugėja ir Vokietijoje. Pogrindžio pasaulyje vyksta kruvinas mūšis dėl viešpatavimo.

Kai 2015 m. A. Merkel atvėrė migracijos šliuzus, o kairiųjų radikalų, prieglobsčio pramonės NVO ir pagrindinių srovių klakerių klyksmai kilo, kritikus visada buvo bandoma nutildyti tariamu sėkmingu Švedijos ir jos liberalios imigracijos politikos pavyzdžiu.

Tačiau 2021 m. Vokietijoje niekas nekalba apie Švediją ir jos imigracijos iš daugiausia musulmonų kilmės šalių pasekmes. Nes dabar Švedijos gatvėse liejasi kraujas, ir tai nėra tuščios kalbos. Vis dažniau nukenčia pašaliniai asmenys, į kuriuos pataikoma dėl rikošeto per šaudymą arba dėl klaidos.

Švedijos gyventojai buvo sukrėsti, kai greitojo maisto restorane buvo nušauta 12 metų mergaitė. Du gaujos nariai iš važiuojančio automobilio pro parduotuvės langus šaudė į restoraną. Šis "šaudymas iš paskos" - terminas, anksčiau žinomas tik iš Amerikos getų - buvo nukreiptas ne į 12-metę mergaitę, o į du priešiškai nusiteikusius gaujos narius, sėdėjusius prie gretimo stalo.

Nyderlanduose jauna šeima tapo aukomis per apsirikimą, kai požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje pasistatė savo juodą "Mini" automobilį, o trijų vyrų žudikų būrys pradėjo šaudyti iš automatų. Moteris patyrė daugybę šautinių žaizdų ir buvo sunkiai sužeista, o pistoleto kulka praskriejo pro pat jos mažametės dukters galvą. Savo ruožtu šeimos tėvas išpuolio neišgyveno. Jis žuvo šeimos akivaizdoje požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, suvarpytas kulkų. Šiuo metu Nyderlanduose vyksta trijų profesionalių žudikų teismas. Vienas iš žudikų policijai paliudijo, kad jiems buvo įsakyta įvykdyti mirties bausmę asmeniui juodu "Mini", todėl šeima tapo lemtingos painiavos aukomis. Pastaraisiais metais šios sąlygos Nyderlanduose labai pablogėjo. Vienam iš kaltinamųjų atstovauja nusikalstamo pasaulio advokatas Vito Shukrula. Duodamas interviu jis praneša, kad samdomo žudiko kaina Nyderlanduose yra "5000 eurų arba nudėvėtas "Rolex".

Narkomafijos valstybė Nyderlandai

Nyderlanduose dabar tokios pat sąlygos kaip Kolumbijoje. Mafijos samdomi žudikai atviroje gatvėje šauna į galvą žurnalistui, įvykdytas sprogdinimas žiniasklaidos bendrovėje, nukirstos galvos, kankinimų dirbtuvės ir nužudyti advokatai. Šią nusikaltimų bangą sukėlė įvežtinis nusikalstamumas - Maroko mafija. Kaip rodo neseniai iššifruoti nusikalstamo pasaulio pokalbiai, Meksikos ir Kolumbijos karteliai jau seniai turi bazes Nyderlanduose, o jų nariai yra buvę kariškiai ir samdomi žudikai, kurie taip pat gali naudotis ginklų arsenalu, pakankamu karui pradėti.

Net Nyderlandų ministras pirmininkas Markas Rutte į vyriausybės rajoną atvažiuoja nebe reklaminiu dviračiu, o šarvuotu limuzinu ir saugomas ginkluotų asmens sargybinių. Netoli ministro pirmininko, jo rezidencijoje ir pakeliui į darbą policija pastebėjo marokiečių mafijos žvalgus, kurie žvalgė Marko Rutte aplinką. Tyrimą atliekančios institucijos baiminasi pagrobimo, kad Maroke gimęs gangsterių bosas Ridouanas Taghi būtų šantažuojamas ir ištrūktų iš kalėjimo. Šiuo metu jis ir dar šešiolika jo nusikalstamo tinklo narių teisiami griežtai saugomi. Manoma, kad Ridouanas Taghi taip pat prisidėjo prie žinomo tiriamosios žurnalistikos žurnalisto ir publicisto Peterio de Vrieso nužudymo. Jis buvo nušautas vidury baltos dienos Amsterdamo gatvėje.

Klanai lobsta dėl atvirų sienų

Vokietijoje, Nyderlanduose ir Švedijoje susiklostė tokios pat katastrofiškos sąlygos. Nors politinis-žiniasklaidos elitas gyvena tik savo burbule, jis atsakingas už pražūtingą, nekontroliuojamą migracijos politiką.

Visose trijose šalyse įsitvirtino žiaurūs arabų klanai, kurie dabar kruvinai kovoja dėl valdžios ne tik tarpusavyje, bet ir su gaujomis iš Afrikos ir Artimųjų Rytų. Šios konfliktuojančios šalys taip pat vis dažniau pasitelkia jaunus "pabėgėlius" nešvariam darbui atlikti. Prekyba narkotikais gatvėse arba samdomi žudikai, kaip neseniai Geteborge. Ten jaunas somalietis nušovė arabų klano narį per įsiplieskusį gaujų karą. Tačiau daugelis šių buvusių pėstininkų iš Somalio, Tuniso, Maroko, Alžyro ir Čečėnijos pradėjo organizuoti savo gaujas ir dabar kovoja su klanais, kurie kadaise jiems parodė, kaip uždirbti nusikalstamu būdu.

Taigi šiuo metu Berlyne vienu metu vyksta keli klanų karai. Viena vertus, tarpusavyje, kur kalbama ne tik apie pelną iš prekybos narkotikais, pinigus už apsaugą ir prostituciją, bet ir apie kraujo kerštą už anksčiau nužudytus giminaičius arba apie taip infliaciją keliančią "garbę".

Berlyne tarp čečėnų ir arabų klanų vyksta žiauriausias per pastaruosius mėnesius konfliktas. Dar viena tabu tema, susijusi su šiuo kompleksu, yra nusikaltėlių grupių islamiška socializacija ir jų įvairialypis įsiliejimas į islamo teroristų aplinką.

Šį nerimą kelianti situacija yra didelis pavojus šalies ir jos piliečių saugumui.

Pirmieji pranešimai iš "šviesoforo" vyriausybės (pagal partinės valdančiosios koalicijos spalvas, A.L.) derybų dėl migracijos klausimo verčia išsipildyti pačius baisiausius nuogąstavimus. Kyla grėsmė, kad bus sąmoningai sukeltos naujos migracijos bangos. Taigi klanai ir gaujos toliau augs, todėl kyla grėsmė, kad klanų karai gali suintensyvėti ir dėl šios priežasties. Švedijoje, Nyderlanduose ir ypač Vokietijoje.

image.png