Kodėl musulmonai žudo vokiečių vaikus, o vokiečiai tyli, toliau juos priima?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-11-03 17:54:00, skaitė 617, komentavo 4

Kodėl musulmonai žudo vokiečių vaikus, o vokiečiai tyli, toliau juos priima?

Vokietijos mieste Witzenhausene netoli Kaselio automobilis, vairuojamas 30-mečio turko, rėžėsi į vaikų grupę. Žuvo aštuonerių metų mergaitė, sunkiai sužeistos dar dvi septynerių ir aštuonerių metų mergaitės. Liudytojas paliudijo, kad vairuotojas tyčia nukreipė automobilį į grupę. Tai patvirtino vietoje esantis ekspertas. Įvykio vietoje nebuvo jokių stabdymo pėdsakų.

Žurnalisto Michael Stürzenberger nuomone, tokie nusikaltimai Vokietijoje „dažnai susiję su psichologiniais sutrikimais ir radikalaus islamo motyvais“. Tokiu būdu "valdančiosios partijos nušauna du zuikius vienu šūviu: gyventojai nesijaudina dėl pranešimų apie radikalųjį islamo terorą, kurie galėtų paskatinti rinkėjus rinktis AfD. Tuo pat metu nereikia viešai konfrontuoti su pavojinga politinio islamo ideologija. Jo vengiama kaip velnias šventinto vandens“. Autoriaus žodžiais, „dauguma piliečių manė, kad tai susiję su medicina."

Aš bandau įsivaizduoti, kas nutiktu Saudo Arabijoje gyvenančiai krikščionių bendruomenei, jeigu jų narys tyčia imtų traiškyti sauditų vaikus? Aš įsivaizduoju Izraelio valsybę? Kas įvyktų ten žydų vaikus automobiliu traiškančiam arabui, jo šeimai?

Tai kodėl Vokietijos gyventojai leidžia prievartauti savo moteris, kaip Kiolne 2016 Naujuosius Metus sutinkant, traiškyti automobiliais moteris ir vaikus, kaip Berlyne Kalėdinėje mugėje 2016 metais, kaip minėtame Witzenhausene 2021 metais?

image.png

Aš žodį suteiksiu šį klausimą geriau išmanančiam, žinomam rusų istorikui Andrejui Fursovui. Jis duodą atsakymą į šiuos opius klausimus.

Vakarų elitos pasineria į tamsą. Andrej Fursov.

https://www.youtube.com/watch?v=GHLpyzQitak