Dulkys sugalvojo, kad visiems revakcinuotis nuo Covid-19 reikėtų kas keturis mėnesius

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/dulky... 2021-11-06 01:30:00, skaitė 890, komentavo 24

Dulkys sugalvojo, kad visiems revakcinuotis nuo Covid-19 reikėtų kas keturis mėnesius

A. Dulkys (kairėje).

Lietuvos operacijų vadovas, Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys lapkričio 4 d. pranešė, kad greitu metu gali keisis trečiosios sustiprinančiosios vakcinos nuo koronaviruso dozės gavimo laikas.

„Situacija su antikūnais nėra ta vienintelė, dėl kurios būtų galima priimti sprendimą, kad jau reikalingas trečias skiepas. Ne vien tik tai lemia. (…) O Lietuvoje, kaip žinote, yra sudarytos jau galimybės žmonėms trečio skiepo, tiek, kiek mums užtenka tyrimų, kai kuriais atvejais yra nacionaliniai tyrimai, kitais – ES mastu turima informacija. Artimu metu Nepriklausomų ekspertų taryba prie Vyriausybės diskutuos jau dėl papildomų tyrimų, kurie yra mums pasiekę. Labai tikėtina, kad tas terminas, kuris dabar yra 6 mėnesiai gali sutrumpėti, jeigu ekspertai tam pritars. Galbūt iki 5 ar 4 mėnesių“, - kalbėdamas Seime atskleidė A. Dulkys.

Kai politiko sumanymas bus patvirtintas, visą gyvenimą kasmet žmogus gautų tris vaistų dozes vaistų į petį nuo koronaviruso.

A. Dulkys išaiškino, kad Vyriausybė rūpinasi Lietuvos gyventojų sveikata ir sprendimų nepriima „tiesiog nukabintų nuo lubų“ (iki šios buvo manoma, kad sprendimai buvo tik iš lubų – past.)

„Kiekvienas sprendimas turi būti pagrįstas tyrimais, žiniomis, praktika“, - teigė A. Dulkys.

Biudžeto lėšomis finansuojami specialistai dar anksčiau yra nurodę, kad vakcinuotis nuo koronaviruso reikės nepriklausomai nuo to, ar žmogus persirgo, ar nepersirgo, sustiprinančios vaistų dozės turi būti leidžiamos visiems.

Apie tai pastoviai kalba tokie žinovai kaip Vytautas Usonis, Saulius Čaplinskas, Marius Strioga ir kiti, besirūpinantis šalies statistinių vienetų sveikata, siekiant įgyti bandos imunitetą.

A. Dulkys su savo aplinka taip pat nutarė, kad revakcinavimai sustiprinamomis dozėmis turės būti vykdomi tik „Pfizer“ ir „BioNTech“ sukurta „Comirnaty“ arba „Janssen“ vakcinomis, t. y. tomis, kurių Vyriausybė prisipirko milijoninius kiekius. O štai firmos „Moderna“ sukurtos „Spikevax“ vakcinos nebebus galima pasirinkti.

atkreipia dėmesį, kad A. Dulkys atsisako komentuoti vaizdo įrašą, kuriame kuriame kalbasi virusologijos grandai – Robertas Malone‘as, mRNA vakcinos išradėjas, gydytojas, vakcinų kūrėjas iš JAV ir Geertas Vanden Bossche‘as, Covid-19 mokslininkas, tarptautinis vakcinų ekspertas iš Belgijos.

taip pat primena, kad A. Dulkys jau keletą mėnesių iš eilės, nuo liepos 20 d. nesugeba pateikti informacijos dėl slapta mokamų pinigų nuomonės formuotojams, nuo liepos 24 d. nesugeba į klausimus dėl skiepijami kūdikių nuo hepatito B, nuo rugpjūčio 26 d. nesugeba atsakyti klausimus dėl karantinavimosi tvarkų mokyklose ir dėl medicininės įrangos COVID-19 Delta atmainai nustatyti ir t.t. ir pan.

Susiję:

Masinė vakcinacija – už ir prieš. Covid-19 grandų susitikimas

LDiena.lt Nemirtingas sertifikuoto debilo Dulkio pasisakymų popuri:

https://youtu.be/AgevnhqhOXg