Aurimas Guoga. Nepaprastoji padėtis: tai jūsų teismas

Autorius: Aurimas Guoga. Nepaprastoji padėtis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-10 20:52:00, skaitė 384, komentavo 1

Aurimas Guoga. Nepaprastoji padėtis: tai jūsų teismas

Lietuva gana ramiai prarijo nepaprastosios padėties įstatymą. Nuo šiol į pasienio ruožą, 5 km. iki sienos, bus galima patekti tik su leidimais. Be to, Kybartų kalėjime sėdintys nelegalai negalės naudotis telefonu.

Jūsų nekaso, sakytumėte? Kuoktservator apgins pasienį ir atšauks nepaprastąją padėtį?

Jei ką ir supratome apie jų valdymo modelį, tai jis sukuria ar imituoja krizę, šaukia apie pavojų, dėl ko riboja visus kas stovi jų kelyje į absoliučią valdžią. Štai antišmakceris negali nueiti į parduotuvę ir nusipirkti batų. Jums dėl to gerai?

Šį kartą vos vos bus apribotas ir pilietis su paklusnumu. Į pasienio ruožą nekišite nosies, nes kuoktservator ten tvarkosi su įsibrovėliais. O įsibrovėliai, kuriuos kuoktservator anksčiau priėmė ir dabar maitina, negalės kalbėtis telefonu. Jus tikriausiai toks griežtumas įkvepia? Saugo jus?

O kas, Jūsų nuomone, jiems sukliudys plėsti nepaprastosios padėties veikimo ribas? Krizių skaičius ir apimtys, kaip ne kaip, juk tik auga?
Todėl į nepaprastos padėties įvedimą žiūriu kaip į Lietuvos kaip valstybės likvidavimo pirmą etapą. Nuo šiol Lietuvos valstybė - tai Kubilas su Juknevičiene ir šiek tiek Pišas.

Jei pritariate kad kuotservator savo svečiams atimtų teisę kalbėtis telefonu, netrukus ir pats galėsite kalbėti tik gavęs jų leidimą. O blogiausia tai, kad tokį nuosprendį būsite pats sau pasirašęs to linkėdamas nelegalams.