Martynas Gedminas raunasi plaukus: Dieve mano, kiek daug yra nepaskiepytų žmonių!

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/marty... 2021-11-15 07:29:00, skaitė 491, komentavo 5

Martynas Gedminas raunasi plaukus: Dieve mano, kiek daug yra nepaskiepytų žmonių!

Vis daugiau žmonių imant suvokti, kad kažkas su Lietuvos teritorijos administratorių vykdomu visuotiniu vakcinavimu yra labai negerai, kažkas labai nenormalaus, pagrindinis propagandinis šalies ruporas, Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamas valstybinis transliuotojas LRT, eksperimentinio vaisto nuo koronaviruso vartojimo agitacijai meta viską ką gali ir ko negali.



„Kaip paskiepyti daugiau žmonių, atrodo neišsprendžiamas galvosūkis. Vyriausybė dar bandys – spręs kad Galimybių paso reikėtų nuo 12 metų, nes dabar reikia tik nuo 16“, - skelbia LRT.

Lapkričio 14 d. laidoje „Savaitė“ buvo parodyta dar įdomesnė nuomonė – Joniškio ligoninės direktorius-berniukas Martynas Gedminas atskleidė, kad vos pajutę lengvus Covid-19 ligos požymius, žmonės iš karto iš baimės ima šlapintis į savo kelnes ar kelnaites, gailisi kad neišsivakcinavo ir linkę tuojau pat priimti laisvę į petį…

Propagandinio šedevro ištrauką galite pamatyti čia:

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Ar propagandistai tikrai visai išsisėmė, ar čia tik laikinas kūrybinis PMS’as, mokesčių mokėtojų pinigais šeriamiems smegenų plovikams?