Kas nori Lenkijai ir Lietuvai durti peiliu į nugarą?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-15 07:47:00, skaitė 2407, komentavo 1

Kas nori Lenkijai ir Lietuvai durti peiliu į nugarą?

Lukašenkos hibridinėje atakoje prieš Lenkiją, Lietuvą ir Latviją aktyviai dalyvauja šio diktatoriaus kariuomenė. Lenkijos specialiųjų tarnybų koordinatoriaus atstovas spaudai Stanisław Żaryno pranešė, kad prie sienos iš Baltarusijos statybviečių gabenamos betono nuolaužos ir akmenys, kuriuos Lukašenkos turistai mėto į lenkų pareigūnus. 

Lukašenkos kariuomenė padeda ardyti pasienio tvoros įranga ir jau kelias dienas skleidžia melagingą informaciją, kad atvyks autobusai, kuriais migrantus veš į Miuncheną, kuriuos žalieji komunistai, kaip praneša MIP, sutiko priimti. Tai turistus skatina veržtis.

 

image.png

Vokietijos Saksonijos žemės ministras pirmininkas Michaelis Kretschmeris pasisakė prieš migrantų, įstrigusių Baltarusijos ir Lenkijos pasienio zonoje, priėmimą Vokietijoje. "Negalime priimti šių migrantų nei į ES, nei į Vokietiją", - sakė politikas interviu, kuris sekmadienį, lapkričio 14 d., buvo paskelbtas laikraštyje "Bild am Sonntag".

Vokietijoje galioja "aiškios imigracijos taisyklės", sakė politikas. "Gali atvykti žmonės, kurie yra oficialiai pripažinti pabėgėliais arba specialistai. Abi šios nuostatos netaikomos Lukašenkos viliojamiems migrantams", - pažymėjo Kretschmeris. "Diktatoriui Minske, - mano Kretschmeris, - reikia parodyti, kad taip jam nepavyks. Tokiu atveju jis sustabdys "žmonių kontrabandą", - sakė Saksonijos žemės vyriausybės vadovas.

"Varšuva elgiasi teisingai, todėl neturėtume durti Lenkijai į nugarą", - sakė politikas.

Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas piktinasi Miuncheno valdžios pasiūlymais, kad jie galėtų priimti migrantus, įstrigusius Baltarusijos ir Lenkijos pasienyje. Politiko nuomone, tai reikštų nesustojamą migracijos srautą per Europos Sąjungos Rytų sieną.

Kasčiūnas suabejojo Miuncheno merės socialdemokratės Verena Dietl įgaliojimais kviesti migrantus į Vokietiją, tačiau perspėja, jei tokia praktika taptų realybe, ES Rytų šalims tai būtų pavojinga praktika. FB Kasčiūnas parašė:

„Jeigu tokios iniciatyvos virstų praktika, tai reikštų ne kelių tūkstančių migrantų perkėlimą, o nesustojamą nelegalios migracijos srautą per ES rytų sieną. Dar gerai uždirbtų ir A. Lukašenka su Sirijos režimo avialinijomis. Žinoma, visi turi teisę kviestis naujus migrantus, bet tada, miela ponia, siųskite savo lėktuvus tiesiai į Minską ir gabenkitės šiuos srautus tiesiai iš ten, o dar geriau – tiesiai iš Irako ar Afrikos, bet nevelkite į tai Lenkijos, Lietuvos ar Latvijos.“

Vakar LRT parodė grupę prie Lietuvos sienos atvežtų Lukašenkos turistų, kuriems Lietuvos kariai mėtė maisto paketus.

Koks rūpestis šitiems galimai buvusiems teroristams, suplėšiusiems dokumentus, einantiems įvykdyti nusikaltimą – jėga veržtis į Lietuvą, atvykusiems iš Dievai žino kur, bet turintiems vieną tikslą - tapti ES socialiniais parazitais ir nedirbti, apie ką kalbėjo V.Putinas:

http://www.youtube.com/watch?v=L-Q3qYG0bU4&t=2m19s

O kodėl jiems nepasiūlius lėkštės „Maltiečių sriubos“, kaip Lietuvos badaujantiems seneliams?

Iš kur tokia meilė musulmonams okupantams? Iš kur tiek Lietuvoje išsigimėlių, kurie nekenčia savo artimųjų, bet gatavi išlaižyti užpakalius svieto perėjūnams?

Ar tai ne peilis į nugarą savo Tėvynei Lietuvai, jos žmonėms?

Koks gali būti didesnis pasityčiojimas iš Lietuvos senelių už tą ubagišką lėkštę sriubos, kai seneliai mato pilnas šiukšliadėžes šitų į Lietuvą įsiveržusių padugnių išmesto restoraninio maisto, jiems dosniai išsigimusios Lietuvos valdžios tiekiamo?