Landsbergių leidinys pranešė, kad pedofilijos ir žudymų istorija jau yra pamiršta

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lands... 2021-11-18 18:09:00, skaitė 381, komentavo 3

Landsbergių leidinys pranešė, kad pedofilijos ir žudymų istorija jau yra pamiršta

Žmonių partijos patriarchas Vytautas Landsbergis (viduryje šviesiu kostiumu) ilgą laiką kovojęs dėl Deimantės Kedytės, galiausiai palūžo.

Nepriklausomas Žmonių partijos portalas pranešė, kad pedofilijos ir žudymų istorija jau yra pamiršta. Taip pat informuojama, kad šioje istorijoje su daug lavonų, „daugiausia viską darė nematoma jėga, griaudama aukščiausių pareigūnų gyvenimus“.

„Žurnalistas atliko savą garsios ir ne vienerius metus užtrukusios buvusių ir vis dar esamų bei aukštas pareigas Lietuvos teisėsaugoje, visuomenėje einančių asmenų bylos tyrimą. Čia remtasi ne emocijomis persunktais byloje minimų asmenų komentarais, bet konkrečiai teisme pateiktais šokiruojančiais faktais“, - skelbiama Landsbergių leidinio analitinėje analizėje „Šiandien jau pamirštos Kauno pedofilijos bylos pasekmės: nematoma jėga kaustė ir griovė aukščiausių pareigūnų gyvenimus“.

Kas nori pilnai susipažinti su analize, delfi.lt prašo susimokėti keletą eurų.

Ekspertai.eu primena, kad pagrindiniu smuiku šioje žiaurioje istorijoje griežė Žmonių partijos patriarchas Vytautas Landsbergis. Jis ilgą laiką bandė ieškoti tiesos, stengėsi atskleisti, ką pedofiliniai banditai padarė su pagrindinine liudininke pedofilijos ir žudymų istorijoje, Deimante Kedyte.

Tačiau galiausiai ir patriarchas nuleido rankas supratęs, kad nei mergaitės išgelbėti nebepavyks, nei iki galo išsiaiškinti tiesos.

Ekspertai.eu primena, kad Deimantė Kedytė iš savo senelių namų kaukėtų valstybės pareigūnų bei vaikų teisių saugotojų buvo pagrobta 2012 m. gegužės 12 d., kai policijos vyriausiuoju komisaru dirbo Saulius Skvernelis.

Jungtinės Tautos buvo paskelbusios Deimantės Kedytės tarptautinę paiešką, tačiau po kiek laiko ją nutraukė, nes Vyriasybės atstovė Europos Žmogaus teisių Teisme (EŽTT) Karolina Bubnytė-Širmenė pranešė, kad mergaitė yra saugi ir sveika.

Tiesa, jokių įrodymų, kad vaikas yra gyvas ir sveikas, valstybės atstovai nepateikė. Manoma, kad Deimantė Kedytė yra nužudyta, arba jos sveikata yra nepataisomai suluošinta.

Ekspertai.eu taip pat primena, kad Lietuvos aukščiausi politikai nuo 2018 m. sausio 13 d. iki šiol niekaip neatsako ir į disidentės Nijolės Sadūnaitės klausimą.

Iškilmingame Sausio 13-osios minėjime N. Sadūnaitė prezidentės Dalios Grybauskaitės, Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio ir premjero Sauliaus Skvernelio akivaizdoje užduotą klausimą-reikalavimą – iki 2018 m. vasario 16 dienos, Lietuvos šimtmečio minėjimo, reikalavo pateikti neginčijamus įrodymus, kad 2012 m. gegužės 17 d. valstybės vardu prievarta pagrobta ir nežinia kur pradanginta Deimantė Kedytė yra gyva ir sveika, o jei mirusi ar nužudyta – nurodyti kapo vietą.

Tąkart vienintelė prezidentė Dalia Grybauskaitė tiesiai šviesiai prisipažino, pašnibždėjusi N. Sadūnaitei į ausį, kad ji nežinojo ir nežino kur yra valstybės vardu paimta mergaitė ir kas su ja atsitikę. S. Skvernelis teigė, kad N. Sadūnaitė nusišnekėjo. V. Pranckieties nieko nepasakė.

Daugiau apie pedofilijos ir žudymų istoriją informacijos rasite ekspertai.eu antimafijos skiltyje „Pedofilija“.

Keli susiję:

Štai tokius tekstus prieš daugiau negu dešimt metų rašė Vytautas Landsbergis